niktspecjalny 27.01.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Z tym, że Ty wcześniej pisałeś, żeby NIE konsultować takiego zakupu z fachowcem, by zminimalizować ryzyko wpadki. A teraz piszesz coś dokładnie odwrotnego. Jeśli możesz wskaż mi to a przeproszę po raz drugi.Właściwie pokaż gdzie tak napisałem..Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 27.01.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 No i chwała Panu na wysokościach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 27.01.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 3.kupując wkład nie sprawdzony bez podparcia opinią fachowców z FM ograniczamy właśnie wpadkę z zakupem wkładu np.źle dopasowanego do naszych potrzeb i zdolności chałupy.zrozumiałe??? Tu właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 27.01.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 A dokładniej cytat w skrócie zn bez zbędnych słów "kupując wkład bez podparcia fachowców ograniczamy właśnie wpadkę" to tak jakby był problem z czytaniem siebie ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 No i chwała Panu na wysokościach! Ty no powiedziałeś to teraz pokaż.Nie migaj się.Powiedziałem ,że publicznie przeproszę po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 A dokładniej cytat w skrócie zn bez zbędnych słów "kupując wkład bez podparcia fachowców ograniczamy właśnie wpadkę" to tak jakby był problem z czytaniem siebie ze zrozumieniem. O co walczymy???Bo nie rozumiem???Że kupując wkład sam w markecie wstawisz odpalisz i będzie lipa.Pytając fachowców ograniczamy do minimum tą wpadkę z zakupem wkładu np. w markecie.Nie kumam co źle piszę.A wy robicie z tego sensację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 27.01.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Walczymy o czytanie ze zrozumieniem. Ja wiem co miałeś na myśli zn się domyślam ale Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem nawet siebie i tutaj jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 27.01.2015 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Walczymy o czytanie ze zrozumieniem. Ja wiem co miałeś na myśli zn się domyślam ale Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem nawet siebie i tutaj jest problem. Dokładnie o to biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 No to już wiecie o co biega i co dalej zetski z twoim kominkiem???Przystanek typy NS już zrobiłeś odreagowałeś a teraz konkrety.Co z kominkiem bo jestem ciekaw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 28.01.2015 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nie miałeś aby przypadkiem sobie pójść stąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie miałeś aby przypadkiem sobie pójść stąd? Czekaj są zasady.Przeprosiłem ale nie wyganiaj mnie bo to nie twój prywatny folwark.Zadałem pytanie to bądź łaskaw odpowiedzieć.Pytam co tam z kominkiem twym do salonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 29.01.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 serdecznie pozdrawiam si spieprzam gdzie pieprz rośnie. I owszem, są zasady, jak się mówi, że się coś zrobi, to się to robi. Bo inaczej to co prawda też się robi, ale z gęby cholewę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 I owszem, są zasady, jak się mówi, że się coś zrobi, to się to robi. Bo inaczej to co prawda też się robi, ale z gęby cholewę. No dobra pokonałeś mnie swoim doświadczeniem.Posłuchaj na Głuchowskiej w Głuchołazach stoi furgonetka z frankami jedź może coś ci skapnie.Matko córka co za naród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 31.01.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Może zamiast pouczać innych zająłbyś się SWOIM dziennikiem budowy? Bo jakoś mimo szumnych zapowiedzi kończy się na fundamentach...Oczywiście łatwiej jest innym przysrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 31.01.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam Szukam takiej kozy, może ktoś wie co to za firma i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.01.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Mam na stronie i na wystawie Mendolo 3S bardzo podobny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 05.02.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Może by tak wrócić do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 10.02.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Temat jest jasno sprecyzowany, ale niektórzy dywagują o dupie Maryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 10.02.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 sprawdź model WIESBADEN lub WIKANTICA z thormy, ma 3 szybki - piecyk na prostokątnej podstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Baturka dałem namiary na ciebie znajomym na fajną inwestycje. Jak zadzwonią daj mi znać . Będzie to kaflowe cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts