Elfir 26.02.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) niktspecjalny - dane, które cytujesz, Greengaz podaje wyłącznie w dziale "Ogłoszenia drobne", gdzie dozwolony jest jeden wątek z ogłoszeniem. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 niktspecjalny - dane, które cytujesz, Greengaz podaje wyłącznie w dziale "Ogłoszenia drobne", gdzie dozwolony jest jeden wątek z ogłoszeniem. Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Teraz ci to wytykają i maja niestety rację.Teraz gazownik tak samo polegnie.To kwestia czasu.Obserwuj jego poczynania.My już mamy zdanie o nim wyrobione.....jedziemy do niego dać mu zatrudnienie.. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.02.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 @NSTrochę historii.Mój specyficzny stosunek do ciebie zaczął się po spotkaniu w jakimś temacie /nie pomnę już w jakim/ gdzie różniliśmy się zdaniami i gdzie udowodniłem, że nie masz racji. Twój charakter nie przyjmuje do wiadomości, że możesz racji nie mieć, co przy braku argumentów, skończyło się wyzwiskami i groźbami przesłanymi na priv. Ostatnio, już publicznie, obiciem ryja.Do tego zdarzenia wisiało mi kalafiorem jakie bzdury i brednie piszesz. I jak piszesz. Wystarczy prześledzić historię mojej akywności na FM, aby się zorientować, że nie uczestniczę w żadnych przepychankach. Jesteś jedynym wyjątkiem. Telefon wykasuj. Jest to niedozwolona reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 26.02.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Teraz ci to wytykają i maja niestety rację.Teraz gazownik tak samo polegnie.To kwestia czasu.Obserwuj jego poczynania.My już mamy zdanie o nim wyrobione.....jedziemy do niego dać mu zatrudnienie.. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Czy to jest grozba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.02.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Teraz ci to wytykają i maja niestety rację.Teraz gazownik tak samo polegnie.To kwestia czasu.Obserwuj jego poczynania.My już mamy zdanie o nim wyrobione.....jedziemy do niego dać mu zatrudnienie.. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Zarchiwizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.02.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Nie rozumiem "wpadania". Ja się dziwię, że tak późno ktoś wpisał mój nick do przeglądarki . Myślałam, że jestem bardziej sławna Redakcja doskonale wie czym się zajmuję. Natomiast ty w tej chwili, wymieniając dane firmowy, pozycjonujesz firmę Greengaza. Tak jak nieświadomie zrobili to z moją Liwko i fighter, dlatego im nie przeszkadzałam Edytowane 26 Lutego 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 PS. MY??? Tzn. kto? Dresiarz z wykasowanego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Czy to jest grozba?? Żartujesz.Jedziemy do niego z ofertą Telefon wkleił na publicznym,stronkę także o mailu nie wspomnę.Wiadomo czym handluje a my chcemy jak najwięcej takich kontrahentów.Sam was poinformuje czy byliśmy dobrymi klientami.Widzisz tu coś zdrożnego???My nie. serdecznie pozdrawiam i dozo. to są moje dane bez PP. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] to są dane w ogłoszeniach drobnych to zgodnie z regulaminem robię mu dobrą robotę.Posługuje sie tymi danymi po co ???By nikt takiej małej czcionki nie zauważył???Ludzie .elfir. Edytowane 26 Lutego 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Gdyby ci chodziły jakieś pomysły po głowie to maile /co zrozumiałe/ są archiwizowane, a telefony posiadają funkcję nagrywania.Zanim cokolwiek zrobisz skonsultuj z prawnikiem w rodzinie, którym zresztą już mnie i Redakcję zdążyłeś postraszyć.Kogo ja mam w rodzinie być może będziesz miał okazję się przekonać. To już zalęży od ciebie. Jeśli chodzi o stronę biznesową to mail masz i oczekuję na ofertę współpracy. Przy takich kontaktach, jeśli zachowane są podstawowe standardy, nie ma czegoś takiego jak obrażanie się i o wszystkim można zapomnieć. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 26.02.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Teraz ci to wytykają i maja niestety rację.Teraz gazownik tak samo polegnie.To kwestia czasu.Obserwuj jego poczynania.My już mamy zdanie o nim wyrobione.....jedziemy do niego dać mu zatrudnienie.. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Gdyby chodzilo o moja osobe , to juz bys mial wizyte policjanta w swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Gdyby ci chodziły jakieś pomysły po głowie to maile /co zrozumiałe/ są archiwizowane, a telefony posiadają funkcję nagrywania. Zanim cokolwiek zrobisz skonsultuj z prawnikiem w rodzinie, którym zresztą już mnie i Redakcję zdążyłeś postraszyć. Kogo ja mam w rodzinie być może będziesz miał okazję się przekonać. To już zalęży od ciebie. Jeśli chodzi o stronę biznesową to mail masz i oczekuję na ofertę współpracy. Przy takich kontaktach, jeśli zachowane są podstawowe standardy, nie ma czegoś takiego jak obrażanie się i o wszystkim można zapomnieć. Czekam. Mamy tam jakieś swoje pogaduchy.Chodzisz za mną ,sprawdzasz moją pisownię, wyciagasz brudy sprzed lat ,karmisz nim i forumowiczów nie dajac możliwości poprawy.Założyłem kilkanascie watków i zobacz czym zaczynały a czym kończyły.Cały temat związany z gotowaniem był walka w niektórych ale bardzo popularnych watkach z houscikiem.To taki twój brat bliźniak.Zawsze to powtarzałem w chwilach refleksji ,ze gotuje wybornie.Bardzo dobrze uposażony jegomość.Nagle znikł.Wiesz dlaczego?Ja wiem.Zazdrość ludzka nie zna granic.Znasz to zagadnienie.Nikogo nie straszę chcę tylko aby oponent zrozumiał granice złego stronniczego traktowania swego rozmówcy.Powtarzam zapytałem moda czy wypisywanie nr, tel adresu strony www i adresu mailowego w takiej formie jak twoja jest dozwolone.Odpowiedź znam elfir mi ja wyjawiła ,ze masz i działasz w ogłoszeniach drobnych.Mam w domu gaz ziemny i już od dłuzszego czasu zastanawiałem sie na dzierżawa tej duzej butli.Pomysł mojej Gosi.Podjąłem próbę używania gazu z małej butli jak to wystarczy .Rozczarowań nie było.To jesli chodzi o przyjazd do ciebie.Teraz o straszenie Redakcji.Słowa tego używasz jak na razie ty a o prawnikach źle zinterpretowałeś.W sieci swych sklepów w związku z nagonka na mnie zresztą stronniczą banami itp.postanowiłem ograniczyć kolportaż tej gazety po tym jak Szanowna Redakcja użyła w stosunku do mnie w moim topiku określenia Zrobimy jatkę.Z czym ci się to kojarzy.?Głupi się nie broni.Tak jest i z tobą. Bardzo wyrafinowanymi sztukami mowy polskiej doprowadzasz w moich watkach do bardzo częstych kłótni.Jeśli to ci nie wystarcza wysługujesz się publicznie innymi,by zmazać z siebie to piętno mobbingu.Nie wiem dlaczego to robisz.Prowadząc firmę to zrozumiałe, mam swoich prawników ,którzy analizuja do jakich granic możesz sie jeszcze posunąc by mnie tak ośmieszać.Zauważ różnicę.Potyczki słowne te krótkie pyskówki także kończą się.U ciebie tak nie ma.Brniesz w tym dalej i zaogniasz sytuację.Jakby to powiedział Dyzma."Co chciałem powiedzieć napisałem".tyle. Do rychłego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Gdyby chodzilo o moja osobe , to juz bys mial wizyte policjanta w swoim domku. Wyciągnąłem i tu rękę zgody słownej .Nie udało się co widać.Ponowna nadinterpretacja i postraszonko co bym sobie nie myślał.No nie ładnie i to bez podparcia dowodami taki brzydki myk .Kobieta.No nie ładnie..Skąd to wam się w głowach znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) @NS Trochę historii. Mój specyficzny stosunek do ciebie zaczął się po spotkaniu w jakimś temacie /nie pomnę już w jakim/ gdzie różniliśmy się zdaniami i gdzie udowodniłem, że nie masz racji. Twój charakter nie przyjmuje do wiadomości, że możesz racji nie mieć, co przy braku argumentów, skończyło się wyzwiskami i groźbami przesłanymi na priv. Ostatnio, już publicznie, obiciem ryja. Do tego zdarzenia wisiało mi kalafiorem jakie bzdury i brednie piszesz. I jak piszesz. Wystarczy prześledzić historię mojej akywności na FM, aby się zorientować, że nie uczestniczę w żadnych przepychankach. Jesteś jedynym wyjątkiem. Telefon wykasuj. Jest to niedozwolona reklama. Będę zaznaczał na czarno.Bo może doczekam faktu gdy cię zbanują.A jest za co.Archiwizacja działa nam bez zastrzeżeń.Telefon na publicznym jest twoją reklamą czego nie rozumie żaden mod.Ty wypisujesz swoje dane drobnym druczkiem i powinieneś w myśl Redakcji dostać bana.Moje subiektywne do cię.Za niemerytoryczne wypowiadanie się wątkach o gotowaniu ban.Za pisanie na prv bardzo nietrafnych określeń godzących w morale właściciela poczty ban.Jest tego więcej .Ale My wyciągamy do ciebie pomocną dłoń i chcemy nawiązać z tobą kontakt powtarzam ,by dać ci zatrudnienie.......Ktoś kiedyś bardzo nie dawno powiedział ,że jesteśmy pracownikami Policji.............myślisz ,że jesteśmy??? p.s szybko odszukujesz kto co i jak napisał pod moim adresem.Znajdziesz i to.Do dzieła. Edytowane 27 Lutego 2015 przez niktspecjalny adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 [Ale My wyciągamy do ciebie pomocną dłoń i chcemy nawiązać z tobą kontakt powtarzam ,by dać ci zatrudnienie.......Ktoś kiedyś bardzo nie dawno powiedział ,że jesteśmy pracownikami Policji.............myślisz ,że jesteśmy??? /QUOTE] MY czyli kto? Od dawna podejrzewam że razem z Włodkiem należycie do Iluminatów rządzących tym światem ale obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 27.02.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Tak jak Ty w ogłoszeniach drobnych.Kontrolujesz go?. Wiem jak wpadłaś.Elfir złotko i ja to pamięta Teraz ci to wytykają i maja niestety rację.Teraz gazownik tak samo polegnie.To kwestia czasu.Obserwuj jego poczynania.My już mamy zdanie o nim wyrobione.....jedziemy do niego dać mu zatrudnienie.. centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Przeczytaj swoj post jeszcze raz i jeszcze raz, tak do skutku az zrozumiesz co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 [Ale My wyciągamy do ciebie pomocną dłoń i chcemy nawiązać z tobą kontakt powtarzam ,by dać ci zatrudnienie.......Ktoś kiedyś bardzo nie dawno powiedział ,że jesteśmy pracownikami Policji.............myślisz ,że jesteśmy??? /QUOTE] MY czyli kto? Od dawna podejrzewam że razem z Włodkiem należycie do Iluminatów rządzących tym światem ale obym się mylił. Karington do żadnego bractwa nie należę.Ty to z programu pojawiam się i znikam czy z utworu czy jak to dalej ...mam na twym punkcie bzika..My do ciebie nic nie wyciągamy.My ci nic nie odpowiadamy.My nie kierujemy do ciebie nic.Coś jeszcze bo mamy inne zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Przeczytaj swoj post jeszcze raz i jeszcze raz, tak do skutku az zrozumiesz co piszesz. Teraz mnie znowu straszysz ,że policje wezwiesz do mnie do domu Gdyby chodzilo o moja osobe , to juz bys mial wizyte policjanta w swoim domku.], czy mam odpowiedzieć jak to widzę z greengaz.?Wyartykułuj to ze swoboda jaką się tu na FM obnosisz..Swobodą wypowiedzi -grupowych.:wiggle:w rzeczy samej. Edytowane 27 Lutego 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 27.02.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Teraz mnie znowu straszysz ,że policje wezwiesz do mnie do domu, czy mam odpowiedzieć jak to widzę z greengaz.?Wyartykułuj to ze swoboda jaką się tu na FM obnosisz..Swobodą wypowiedzi -grupowych.:wiggle:w rzeczy samej. Czlowieku, nie wiem kogo bawi to, ze jeszcze istniejesz na tym forum. Moderatorzy aż tak cię kochaja? Mój piesek jest bardziej zrównoważony ......bo wie kiedy szczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czlowieku, nie wiem kogo bawi to, ze jeszcze istniejesz na tym forum. Moderatorzy aż tak cię kochaja? Mój piesek jest bardziej zrównoważony ......bo wie kiedy szczekac. Obrażasz ale EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.02.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mamy tam jakieś swoje pogaduchy.Chodzisz za mną ,sprawdzasz moją pisownię, wyciagasz brudy sprzed lat ,karmisz nim i forumowiczów nie dajac możliwości poprawy.Założyłem kilkanascie watków i zobacz czym zaczynały a czym kończyły.Cały temat związany z gotowaniem był walka w niektórych ale bardzo popularnych watkach z houscikiem.To taki twój brat bliźniak.Zawsze to powtarzałem w chwilach refleksji ,ze gotuje wybornie.Bardzo dobrze uposażony jegomość.Nagle znikł.Wiesz dlaczego?Ja wiem.Zazdrość ludzka nie zna granic.Znasz to zagadnienie.Nikogo nie straszę chcę tylko aby oponent zrozumiał granice złego stronniczego traktowania swego rozmówcy.Powtarzam zapytałem moda czy wypisywanie nr, tel adresu strony www i adresu mailowego w takiej formie jak twoja jest dozwolone.Odpowiedź znam elfir mi ja wyjawiła ,ze masz i działasz w ogłoszeniach drobnych.Mam w domu gaz ziemny i już od dłuzszego czasu zastanawiałem sie na dzierżawa tej duzej butli.Pomysł mojej Gosi.Podjąłem próbę używania gazu z małej butli jak to wystarczy .Rozczarowań nie było.To jesli chodzi o przyjazd do ciebie.?Teraz o straszenie Redakcji.Słowa tego używasz jak na razie ty a o prawnikach źle zinterpretowałeś.W sieci swych sklepów w związku z nagonka na mnie zresztą stronniczą banami itp.postanowiłem ograniczyć kolportaż tej gazety po tym jak Szanowna Redakcja użyła w stosunku do mnie w moim topiku określenia Zrobimy jatkę.Z czym ci się to kojarzy.Głupi się nie broni.Tak jest i z tobą. Bardzo wyrafinowanymi sztukami mowy polskiej doprowadzasz w moich watkach do bardzo częstych kłótni.Jeśli to ci nie wystarcza wysługujesz się publicznie innymi,by zmazać z siebie to piętno mobbingu.Nie wiem dlaczego to robisz.Prowadząc firmę to zrozumiałe, mam swoich prawników ,którzy analizuja do jakich granic możesz sie jeszcze posunąc by mnie tak ośmieszać.Zauważ różnicę.Potyczki słowne te krótkie pyskówki także kończą się.U ciebie tak nie ma.Brniesz w tym dalej i zaogniasz sytuację.Jakby to powiedział Dyzma."Co chciałem powiedzieć napisałem".tyle. Do rychłego spotkania. Do całości można odnieść sie jednym zdaniem, spróbuje jednak po kolei. W końcu tak dużo napisałeś. Mamy tam jakieś swoje pogaduchy.Chodzisz za mną ,sprawdzasz moją pisownię, wyciagasz brudy sprzed lat ,karmisz nim i forumowiczów nie dajac możliwości poprawy. Krok w dobrym kierunku. Przyjmuję przyznanie się do publikowania brudów na FM. Nad językiem polskim warto popracować w każdym czasie. Zrozumienie własnych błędów dobrze wróży, oby tylko te zmiany utrwaliły się w świadomości i postępy widać było z każdym następnym postem. Założyłem kilkanascie watków i zobacz czym zaczynały a czym kończyły. Tutaj zachęcam do samodzielnej analizy, wyciagnięcia wniosków i ....chwili refleksji. Zawsze to powtarzałem w chwilach refleksji ,ze gotuje wybornie.Bardzo dobrze uposażony jegomość.Nagle znikł.Wiesz dlaczego?Ja wiem.Zazdrość ludzka nie zna granic.Znasz to zagadnienie. Wyjaśnij proszę kto komu zazdrościł majętności i umiejetności gotowania. Rozumiem, że ty, gdyż trudno zazdrościć biedy i braku zdolności kulinarnych. Co to ma wspólnego ze znikamiem, nie bardzo mogę zrozumić. Ja nikomu niczego nie zazdroszczę. .Nikogo nie straszę chcę tylko aby oponent zrozumiał granice złego stronniczego traktowania swego rozmówcy Oczywiście, że nikogo nie straszysz. Adwokat, ograniczenie dostępności internetu /?/, już ja cię znajdę i wówczas pogadamy, wyzwiska, inwektywy, gówno, obserwujcie a zobaczycie co z nim będzie, danie w ryja tak tylko się wymsknęło i służy tylko i wyłacznie do ograniczenia stronniczego traktowania. Jestem przecież bez zarzutu tylko inni nie potrafią mnie zrozumieć. Ja niestety też nie potrafię. Powtarzam zapytałem moda czy wypisywanie nr, tel adresu strony www i adresu mailowego w takiej formie jak twoja jest dozwolone.Odpowiedź znam elfir mi ja wyjawiła ,ze masz i działasz w ogłoszeniach drobnych. Dlatego, aby lepiej zrozumieć, musiałeś się swoimi wątliwościami podzielić jeszcze kilka razy, aby wreszcie poniżej /następnym poście/ napisaćTelefon na publicznym jest twoją reklamą czego nie rozumie żaden mod.Ty wypisujesz swoje dane drobnym druczkiem i powinieneś w myśl Redakcji dostać bana. zaiste pokrętne są drogi logicznego myślenia. Mam w domu gaz ziemny i już od dłuzszego czasu zastanawiałem sie na dzierżawa tej duzej butli.Pomysł mojej Gosi.Podjąłem próbę używania gazu z małej butli jak to wystarczy .Rozczarowań nie było.To jesli chodzi o przyjazd do ciebie. Proponuje jedna zapoznać się z wątkiem który usilnie reklamujesz /dzięki/, a wówczas dowiesz się, że nie zajmuję się dzierżawą zbiorników, a przyjazd do mnie nie jest konieczny bo i po co. Teraz o straszenie Redakcji.Słowa tego używasz jak na razie ty a o prawnikach źle zinterpretowałeś.W sieci swych sklepów w związku z nagonka na mnie zresztą stronniczą banami itp.postanowiłem ograniczyć kolportaż tej gazety po tym jak Szanowna Redakcja użyła w stosunku do mnie w moim topiku określenia Zrobimy jatkę.Z czym ci się to kojarzy.? Wydaje mi się, że ponownie co innego myślałeś, a co innego wyszło spod klawiatury. Czasem tak się zdarza i trzeba póżniej prostować. Głupi się nie broni. To zdanie broni się samo. Bardzo wyrafinowanymi sztukami mowy polskiej doprowadzasz w moich watkach do bardzo częstych kłótni.Jeśli to ci nie wystarcza wysługujesz się publicznie innymi,by zmazać z siebie to piętno mobbingu.Nie wiem dlaczego to robisz. Masz zamiar oskarżyć mnie o mobbing? Zapoznaj się proszę kogo ten zarzut może dotyczyć. Polemikę między nami nie traktuję jako kłótnię. raczej jako pracę od podstaw, wychodząc z założenia, że tylko krowa nie zmienia pogladów. A dlaczego zwróciłem szczegolną uwagę na ciebie, wyjaśniałem i nie udawaj, że nie wiesz dlaczego. Prowadząc firmę to zrozumiałe, mam swoich prawników ,którzy analizuja do jakich granic możesz sie jeszcze posunąc by mnie tak ośmieszać.Zauważ różnicę.Potyczki słowne te krótkie pyskówki także kończą się.U ciebie tak nie ma.Brniesz w tym dalej i zaogniasz sytuację. Rozumiem, że jak granicę przekroczę to ..... Oczywiście nie straszysz, tylko tak sobie, oczywiście nieświadomie, wzmacniasz swoją "argumentację". I kończąc również Dyzmą Z przodu honor, z tyłu goła dupa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts