Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

steki z krowy mlecznej i nie tylko

niktspecjalny

Recommended Posts

Będę zaznaczał na czarno.Bo może doczekam faktu gdy cię zbanują.A jest za co.Archiwizacja działa nam bez zastrzeżeń.Telefon na publicznym jest twoją reklamą czego nie rozumie żaden mod.Ty wypisujesz swoje dane drobnym druczkiem i powinieneś w myśl Redakcji dostać bana.Moje subiektywne do cię.Za niemerytoryczne wypowiadanie się wątkach o gotowaniu ban.Za pisanie na prv bardzo nietrafnych określeń godzących w morale właściciela poczty ban.Jest tego więcej .Ale My wyciągamy do ciebie pomocną dłoń i chcemy nawiązać z tobą kontakt powtarzam ,by dać ci zatrudnienie.......Ktoś kiedyś bardzo nie dawno powiedział ,że jesteśmy pracownikami Policji.............myślisz ,że jesteśmy???;)

p.s szybko odszukujesz kto co i jak napisał pod moim adresem.Znajdziesz i to.Do dzieła.

1. Oczywiście archiwizujesz dla prawnikow, ktorych masz bo przecież nie może istnieć firma bez prawników.

2. Masz upoważnienie do opublikowania mojej korespondencji na priv. Tych godzących w morale /sic/ również.

3. Dziekuję za propozycję zatrudnienia, jednak ten ciagły kontakt z prawnikami ...

4. Nie wiem kto wymyślił policje, bo mnie coraz bardziej przypomina dowcipy o milicji. Zapewne znasz kilka.

• Odpowiedzi 311
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nareszcie już myślałem ,ze o Nas zapomniałeś.Damy Ci zatrudnienie nawet jak nie dzierżawisz zbiorników.Znamy twoją profesję jak wszyscy tu wchodzący.Wiemy także ,że nam w tym pomożesz.Telefon mamy wszystko wyżej wyjaśniłeś.No to do zobaczenia.Ale już EOT.

jeszcze p.s

1.TAK

2.To jest moja prywatna korespondencja to co ci do niej.

3.Przywykniesz.

4.Ktoś kiedyś to zaznaczył pisząc do mnie.Więcej nic nie mogę powiedzieć.

no to EOT po pierwszym EOT :wiggle:.Trzymaj się zdrowo.

Edytowane przez niktspecjalny

Wiesz co to EOT................Zmuszasz mnie do.......ok to trzymaj się niezdrowo :p może być???śmieszysz Nas.Coś tu teraz wyczuwasz?Odbiło nam się śledziami po browarku.:popcorn:.Będą jeszcze w Hyde Cegła Parku pierdy.Obczajasz?;)Ale wąchać tego nie musisz.;).Szykuj dobra strawę na powitanie.EOT-koniec.stop......greengaz.;)

Wiesz co to EOT................Zmuszasz mnie do.......ok to trzymaj się niezdrowo :p może być???śmieszysz Nas.Coś tu teraz wyczuwasz?Odbiło nam się śledziami po browarku.:popcorn:.Będą jeszcze w Hyde Cegła Parku pierdy.Obczajasz?;)Ale wąchać tego nie musisz.;).Szykuj dobra strawę na powitanie.EOT-koniec.stop......greengaz.;)

Tiaa...

-Elo ziom, obczaj tą Fruzię niezła dupcia

-Elo frajerze, faktycznie niezła z niej laska na potęge

Czekam na dalsze pierdnięcia, mogą być i inne wydaliny.

• 3 weeks później...
Elfir.Pytanko do ciebie .Gdybyś mogła bo tak czekałem i czekałem i się nie doczekałem.Nagle z salonów FM zniknął ada_marcin vel houścik.Wiedziałaś o tym ale nie reagowałaś.Dlaczego?Nawsadzał ci i to bardzo nieładnie w innym wątku,obraził wiele osób wypowiadając nie jak kobieta.Zamilkł na wieki.Ten nick pozostawił na koniec.Miał go aż 10 lat by w 2014 roku zrobić ludziom znowu burzę mózgu.Znowu pozwolono mu nazbyt wiele pytam dlaczego???Niech przemówi ponownie tu w Hyde parku nawet krowy gadają ludzkim głosem;):)