Greengaz 27.02.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Będę zaznaczał na czarno.Bo może doczekam faktu gdy cię zbanują.A jest za co.Archiwizacja działa nam bez zastrzeżeń.Telefon na publicznym jest twoją reklamą czego nie rozumie żaden mod.Ty wypisujesz swoje dane drobnym druczkiem i powinieneś w myśl Redakcji dostać bana.Moje subiektywne do cię.Za niemerytoryczne wypowiadanie się wątkach o gotowaniu ban.Za pisanie na prv bardzo nietrafnych określeń godzących w morale właściciela poczty ban.Jest tego więcej .Ale My wyciągamy do ciebie pomocną dłoń i chcemy nawiązać z tobą kontakt powtarzam ,by dać ci zatrudnienie.......Ktoś kiedyś bardzo nie dawno powiedział ,że jesteśmy pracownikami Policji.............myślisz ,że jesteśmy??? p.s szybko odszukujesz kto co i jak napisał pod moim adresem.Znajdziesz i to.Do dzieła. 1. Oczywiście archiwizujesz dla prawnikow, ktorych masz bo przecież nie może istnieć firma bez prawników. 2. Masz upoważnienie do opublikowania mojej korespondencji na priv. Tych godzących w morale /sic/ również. 3. Dziekuję za propozycję zatrudnienia, jednak ten ciagły kontakt z prawnikami ... 4. Nie wiem kto wymyślił policje, bo mnie coraz bardziej przypomina dowcipy o milicji. Zapewne znasz kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.02.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ], czy mam odpowiedzieć jak to widzę z greengaz.?. Tak poproszę o odpowiedź. Jak to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) No nareszcie już myślałem ,ze o Nas zapomniałeś.Damy Ci zatrudnienie nawet jak nie dzierżawisz zbiorników.Znamy twoją profesję jak wszyscy tu wchodzący.Wiemy także ,że nam w tym pomożesz.Telefon mamy wszystko wyżej wyjaśniłeś.No to do zobaczenia.Ale już EOT. jeszcze p.s 1.TAK 2.To jest moja prywatna korespondencja to co ci do niej. 3.Przywykniesz. 4.Ktoś kiedyś to zaznaczył pisząc do mnie.Więcej nic nie mogę powiedzieć. no to EOT po pierwszym EOT .Trzymaj się zdrowo. Edytowane 27 Lutego 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.02.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jeszcze tylko słowo."telefon mamy, już wszystko wiemy, damy ci, przyjedziemy, my wyciągniemy dłoń /chyba dłonie?/, itd My, my, my ....Liczba mnoga poprawia samopoczucie, wzmacnia ego? Czy policja, chciałem powiedzieć, milicja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.02.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Trzymaj się zdrowo. Ponownie wyczuwam groźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2015 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wiesz co to EOT................Zmuszasz mnie do.......ok to trzymaj się niezdrowo może być???śmieszysz Nas.Coś tu teraz wyczuwasz?Odbiło nam się śledziami po browarku..Będą jeszcze w Hyde Cegła Parku pierdy.Obczajasz?;)Ale wąchać tego nie musisz..Szykuj dobra strawę na powitanie.EOT-koniec.stop......greengaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Rozwolnienie umysłu. Znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.02.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wiesz co to EOT................Zmuszasz mnie do.......ok to trzymaj się niezdrowo może być???śmieszysz Nas.Coś tu teraz wyczuwasz?Odbiło nam się śledziami po browarku..Będą jeszcze w Hyde Cegła Parku pierdy.Obczajasz?;)Ale wąchać tego nie musisz..Szykuj dobra strawę na powitanie.EOT-koniec.stop......greengaz. Tiaa... -Elo ziom, obczaj tą Fruzię niezła dupcia -Elo frajerze, faktycznie niezła z niej laska na potęge Czekam na dalsze pierdnięcia, mogą być i inne wydaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 MY czyli kto? Od dawna podejrzewam że razem z Włodkiem należycie do Iluminatów rządzących tym światem ale obym się mylił. To oni rozsiewają te wiarusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 To oni rozsiewają te wiarusy? Nie zauważyłeś.Oni i kilku innych.Oczywiście ci co mogą.Ale zawsze maja tych co im rozsieją-rozsiewają.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2015 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Elfir.Pytanko do ciebie .Gdybyś mogła bo tak czekałem i czekałem i się nie doczekałem.Nagle z salonów FM zniknął ada_marcin vel houścik.Wiedziałaś o tym ale nie reagowałaś.Dlaczego?Nawsadzał ci i to bardzo nieładnie w innym wątku,obraził wiele osób wypowiadając nie jak kobieta.Zamilkł na wieki.Ten nick pozostawił na koniec.Miał go aż 10 lat by w 2014 roku zrobić ludziom znowu burzę mózgu.Znowu pozwolono mu nazbyt wiele pytam dlaczego???Niech przemówi ponownie tu w Hyde parku nawet krowy gadają ludzkim głosem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 nie miałam pojęcia, że to housik.Nie wiem kto usuwał to konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts