Rotan 31.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 (edytowane) Zlecę przegląd Atlantic TRI16 na Śląsku. Zakres usługi: Sprawdzenie parametrów układu i jego konserwacja. Montaż przewodu grzejnego na tacy ociekacza. Czekam na propozycje. Edytowane 31 Października 2014 przez Rotan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 07.12.2014 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie ma chętnych? A może nie ma fachowców na tym forum? Może być nawet pan Piękny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 07.12.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Sprzedać, zainstalować , solidnie skasować klienta i zapomnieć o ,, jeleniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 07.12.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Rozumiem. Za pińcet to nie warto z łóżka wstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 08.12.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Zgodnie ze starą żydowską zasadą "lepiej zarobić pińcet (nawet po kosztach) niż nie zarobić pińcet.Nasi biznesmeny muszą jeszcze długo się uczyć jak robić interesy, chociaż nawet tu na forum pompowym znajdzie się kilku których szanuję za wiedzę i podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 08.12.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A nie próbował ci nikt wmówić, że przy PC nic się nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 10.12.2014 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Hehe. Akurat instalatora miałem tego naj. Najpiękniejszy i najmądrzejszy. Chciał nawet moją pompę monitorować przez neta. Taaaaakie miał plany, a wy@($ł się potykając o własną sznurówkę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 11.12.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Dziękuję wszystkim specjalistom z FM za zainteresowanie tematem. Zamówiony przegląd przez Atlantic.pl. Instalator z Łodzi. Cena 300+dojazd. Chyba jakiś świeżak, nie słyszał o Pięknym.:cool: Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Rotan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 11.12.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 A może Piękny mieszka teraz w okolicy Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 13.12.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jak by schudł o połowę i zmalał o pół metra, to bym go nie poznał :lol2: Przegląd umówiony na środę. Opiszę po, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 13.12.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Dobrze, ze masz 10 lat gwarancji na instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 13.12.2014 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Cała nadzieja w Panu!r12 był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 17.12.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Z tym pincet to trafiłem Wszystko umyte, przejrzane, sprawdzone ciśnienie- gra i buczy Sam przy okazji uniosłem trochę parownik nad tacę ociekową. Praktycznie leżał na tacy po lewej stronie. Zbierał się brud i woda, co prawdopodobnie było przyczyną obladzania wymiennika. Tyle z pozytywów. Niestety klątwa Pięknego trwa. Okazało się że pomylił zasilanie z powrotem- do przeróbki:mad: Spalił też siłownik zaworu trójdrożnego (rozebrałem go i parę obwodów z płytki wyparowało). To już drugi siłownik spalony przez mikiego:mad: Pierwszy odkryłem przy wentylacji. Reasumując, PC zaczyna czwarty sezon, bez marudzenia i awarii. Ja kończę wnętrze i siebie:lol2:, ale święta już w nowym domu. Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 18.12.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Spalił też siłownik zaworu trójdrożnego (rozebrałem go i parę obwodów z płytki wyparowało). To już drugi siłownik spalony przez mikiego:mad: To jakim cudem do czasu przeglądu toto działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 18.12.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 sprawdzone ciśnienie Ciśnienie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 18.12.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Toto grzało se podłogę w domu.Ciśnienie czynnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plawgo 19.12.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Z tym pincet to trafiłem Wszystko umyte, przejrzane, sprawdzone ciśnienie- gra i buczy Sam przy okazji uniosłem trochę parownik nad tacę ociekową. Praktycznie leżał na tacy po lewej stronie. Zbierał się brud i woda, co prawdopodobnie było przyczyną obladzania wymiennika. Tyle z pozytywów. Niestety klątwa Pięknego trwa. Okazało się że pomylił zasilanie z powrotem- do przeróbki:mad: Spalił też siłownik zaworu trójdrożnego (rozebrałem go i parę obwodów z płytki wyparowało). To już drugi siłownik spalony przez mikiego:mad: Pierwszy odkryłem przy wentylacji. Reasumując, PC zaczyna czwarty sezon, bez marudzenia i awarii. Ja kończę wnętrze i siebie:lol2:, ale święta już w nowym domu. Wesołych Świąt. Widzę ,że tak samo było , jak u mnie ( mylenie powrotu z zasilaniem , to jego " znak firmowy"!). Znam kilku kolegów , co im też to "uczynił"! , no ale lepszego 'fachowca" od niego nie uświadczysz na naszej ziemi!!! Ja już zdążyłem wymienić montowaną przez niego pompę na inną...ale to już inna historia! P.S. Napisałbym pewnie nie jedną historię o "współpracy" z nim ( od komedii przez farsę do totalnej tragedii!) Szkoda czasu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 19.12.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A tak zapytam, bo mnie ciekawość zżera. Dlaczego on? Cena? Forum? Ktoś go polecił? Dobra gadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 19.12.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Wszystko z powyższych. Na pewno nie ze względu na nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 19.12.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ciekawe kto mógł go polecać, skoro wszyscy narzekają. Chyba, że polecał swieżo po instalacji jeszcze pod wpływem jego walorów Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Vld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts