Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd pogwarancyjny PC-PW .

Rotan

Recommended Posts

• 1 month później...

Z tym pincet to trafiłem ;)

Wszystko umyte, przejrzane, sprawdzone ciśnienie- gra i buczy ;)

Sam przy okazji uniosłem trochę parownik nad tacę ociekową. Praktycznie leżał na tacy po lewej stronie. Zbierał się brud i woda, co prawdopodobnie było przyczyną obladzania wymiennika.

Tyle z pozytywów. Niestety klątwa Pięknego trwa. Okazało się że pomylił zasilanie z powrotem- do przeróbki:mad:

Spalił też siłownik zaworu trójdrożnego (rozebrałem go i parę obwodów z płytki wyparowało). To już drugi siłownik spalony przez mikiego:mad:

Pierwszy odkryłem przy wentylacji.

Reasumując, PC zaczyna czwarty sezon, bez marudzenia i awarii. Ja kończę wnętrze i siebie:lol2:, ale święta już w nowym domu.

Wesołych Świąt.

Z tym pincet to trafiłem ;)

Wszystko umyte, przejrzane, sprawdzone ciśnienie- gra i buczy ;)

Sam przy okazji uniosłem trochę parownik nad tacę ociekową. Praktycznie leżał na tacy po lewej stronie. Zbierał się brud i woda, co prawdopodobnie było przyczyną obladzania wymiennika.

Tyle z pozytywów. Niestety klątwa Pięknego trwa. Okazało się że pomylił zasilanie z powrotem- do przeróbki:mad:

Spalił też siłownik zaworu trójdrożnego (rozebrałem go i parę obwodów z płytki wyparowało). To już drugi siłownik spalony przez mikiego:mad:

Pierwszy odkryłem przy wentylacji.

Reasumując, PC zaczyna czwarty sezon, bez marudzenia i awarii. Ja kończę wnętrze i siebie:lol2:, ale święta już w nowym domu.

Wesołych Świąt.

Widzę ,że tak samo było , jak u mnie ( mylenie powrotu z zasilaniem , to jego " znak firmowy"!).

Znam kilku kolegów , co im też to "uczynił"! , no ale lepszego 'fachowca" od niego nie uświadczysz na naszej ziemi!!!

Ja już zdążyłem wymienić montowaną przez niego pompę na inną...ale to już inna historia!

P.S.

Napisałbym pewnie nie jedną historię o "współpracy" z nim ( od komedii przez farsę do totalnej tragedii!)

Szkoda czasu!

Pozdrawiam