vesila 14.11.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Witam sie u nowej galerianki Bardzo ładny domek, wyjątkowy fajnie,że jest coraz więcej osób czerpiących inspiracje zza oceanu, amerykanie mają pięknie urządzone domy i mieszkania. Prosimy o zdjęcia lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 15.11.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Lepszej jakości zdjęcia będą dopiero jak gwiazdor przyniesie nowy aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.11.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 uśmiałam się z Gwiazdora, jakoś nierozłącznie mam skojarzenie z Dziadkiem Mrozem i Śnieżynką dzięki za namiary stron z inspiracjami, właśnie przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.11.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Hej Rozalia - mnie przyciągnął bliźniaczy tytuł galerii jak u Nihiru. Pomijam taka zbieżność skoro Nihiru nie ma nic przeciwko. Domek świetnie urządzony - będę zaglądać. P.S Mam taka samą podłogę od Zienia w małej czarnej łazience jak u Ciebie.:D Oczywiście pieję z zachwytu nad boską sypialnią. U mnie jak pomalowałam ściany w odcieniach szarości to się niektórzy pytali kiedy będzie malowanie bo to szare to chyba tynki. Edytowane 17 Listopada 2014 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 21.11.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 21.11.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Witam wszystkich Powyżej zamieściłam zdjęcia holu na dole. Na jednym jego końcu znajdują się schody a na drugim otwarte wejście na salon i kuchnię. Znajdują się tam również drzwi prowadzące przez pomieszczenia gospodarczego do garażu. Na przeciw drzwi wejściowych jest lustro słońce, chciałam pod nim dać konsolę ale niestety okazało się, że jest tam za wąsko (po zrobieniu tapicerowanego siedziska). Obok lustra obecnie jest wnęka na szafę - robi się od miesiąca Na pustej ścianie obok schodów myślałam, żeby zrobić jakiś biały ozdobny napis z naklejek(do kupienia na allegro)...sama nie wiem.... Generalne chciałam,żeby wejście do domu nie łączyło nowoczesność z klasyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
U Jaśków 25.11.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam! Wnętrza idealnie pode mnie Przygotowuję się do budowy jednak już dawno zdecydowałam się na dokładnie taką kolorystykę wnętrz... elegancko i ze smakiem, ale bez większego nadęcia Mam tylko jeden problem... ze względu na to że stolarka okienna od wewnątrz będzie u mnie również w kolorze drewna, zastanawiam się jakie drzwi wybrać do wnętrz: tak jak w Twoim przypadku białe drzwi i listwy pięknie rozjaśniają pomieszczenia, natomiast w naturalnym kolorze drewna zbliżonym do stolarki okiennej i podłóg również mogłyby być efektowne...oj, na szczęście mam jeszcze dużo czasu na takie problemy... Pytanko do Ciebie - co masz na podłodze (ja przymierzam się do płytek Hasel Ochra z Paradyża, choć tak dużo złego się o nich naczytałam - podobno krzywe jak diabli, że szukam czegoś zbliżonego - ach a tu moja inspiracja http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/hasel )? i jaki to dokładnie kolor ścian (no bo idealny)? Pozdrawiam i dodaję Cię do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.11.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Kochana dawkujesz emocji przepiękne schody, drzwi, klamki, podoba mi się wszystko! co masz na podłodze ? może niemodne pytanie, ale jak się sprawdza wiatrołap bez szafy/garderoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) Kjuta- szafę będę miała w tym tygodniu obecnie jest przygotowana wnęka a w niej wsi pełno kurtek( niebardzo to wygląda dlatego nie robiłam zdjęcia). Niebieskie tapicerowane siedzisko- skrzynia-jest też moją przechowalnią pierdołków Edytowane 25 Listopada 2014 przez rozaliafashion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 U Jaśków- cieszę się, że Tobie również się podoba. Ci do drzwi to długo myślałam, że będą z koroną na górze. ..nawet dobrze,że stolarz miał opóźnienie bo w ostatniej chwili zmieniała na listę ozdobną dookoła i całe szczęście ������ . Więc pewnie nim zrobisz drzwi znajdziesz na nie jeszcze kilka koncepcji cóż kobieta zmienną jest:lol2: . Kolor ścian to SAN WET II Flugera. Na podłodze mam na parterze płytki Maratzi, na piętrze i schodach lite deski bejcowane na orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Szkoda też, że jest taka słaba ostrość, ale już widać, że masz piękną boazerię http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=288288&d=1415564773 ] Ja widze niesamowitą lampę Flos od Mesmetric: http://www.mesmetric.com/img/products/6248_flos_2097_1.jpg Kominka nie mam w tym domu, mam ogrzewanie gazowe Amerykański dom bez kominka? Nie może być. A na czym powiesisz skarpety dla Mikołaja? Amerykanie mieliby przynajmniej kominek gazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Elfir jakie masz wyczucie bo właśnie dzisiaj zabrałam się za przeglądanie skarpet do powieszenia na boazerii :yes: . To jest mój amerykański sen jak to w naszych polskich realiach biedniejszy o kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 nie myślałaś o atrapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.11.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 albo o biokominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Witam się i ja cudowny dom, piękna sypialnia. Ja mam biokominek i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 26.11.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nie dziewczynki nie myślałam, gdybym chciała mieć kominek to bym go miała. Jak już wspomniałam mam kominek w domku letniskowy i dla mnie to jest uciążliwa sprawa (brud ,kurz ..,że nie wspomnę o całej pracy przy nim ) . Oczywiście podobają mi się kominki w aranżacjach domów amerykanskich ale nie na tyle by go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.11.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ale chyba brud i kurz dotyczy tylko kominków na drewno. Jak pisałam o gazie a nihiru o biokominku Po prostu jakoś wizualnie go nam brakuje we wnętrz "amerykańskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 26.11.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) A na gaz bym przeżyła ale jakoś mi go wcale nie brakuje i drugi raz podjełabym taką samą decyzję . Staram się dom dostosować do siebie a nie robić dokładnie to samo kropka w kropkę. ..nie wszystko w moim domu odzwierciedla styl amerykański ale jest go bardzo dużo dlatego tak nazwałam wątek Edytowane 26 Listopada 2014 przez rozaliafashion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 28.11.2014 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Zmieniamy temat na przyjemniejszy ....przedstawiam moją łazienkę rodzinną na piętrze___Inspiracja Candies Olson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts