adr84 09.11.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Witam Co sądzicie o takim układzie mieszkania? Mam zamiar oddzielić kuchnię od salonu. W jaki sposób urządzilibyście salon? Ma on ponad 21m, ale okna i drzwi balkonowe na dwóch ścianach, które dodatkowo mają krzywizny, dlatego możliwości jego aranżacji są ograniczone. Musi się w nim zmieścić komplet wypoczynkowy (sofa +fotel, ewentualnie dwie sofy lub narożnik) z ławostołem oraz system audio (duze głośniki podlogowe) i telewizor Zastanawiam się też na likwidacją osobnej toalety i połączeniu jej z łazienką. Chcę tam umieścić dużą wannę z parawanem nawannowym. Proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adr84 12.11.2014 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Nikt się nie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 nie wkleił się cały rysunek. http://images67.fotosik.pl/366/4dd3822210480c36gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts