marcelix 15.10.2016 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 hej mam pytanie o witrynę w salonie przy której stoi awokado - jaki ma wymiar i jaka była cena? 2,5m wysokości i 2 m szerokości. Cena około 2200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 19.10.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Cześć, półka na buty jest z gotowych elementów na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 20.10.2016 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Cześć, półka na buty jest z gotowych elementów na wymiar? Moja robota to projekt, nawiercania i składanie na kolki i konfirmaty. Płyty zamówiłem pod wymiar w firmie. Samemu nigdy bym nie uzyskał takiej dokładności i jakości cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofDagmara 20.11.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Cześć, Z opisu widzę, że już mieszkacie, gratulacje Mam pytanie co do płyty grzewczej i jak się ona zachowuje w ostatnich 2-3 dniach, kiedy nocami jest chłodno w w ciągu dnia ciepłej. Czy dom nie jest przegrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 21.11.2016 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Witam, Mieszkamy już od dwóch miesięcy. Jeśli chodzi tylko o zmiany temperatury zewnętrznej to w środku jest stabilna temperatura. Gdy jest słońce to dom nagrzewa się w ciągu dnia , ale wydaje się to naturalnym cyklem. Aktualnie wyłączyłem grzanie pompą. Prawie cały czas mamy otwarte okna i w nocy temperatura spadła dziś do 21.1*C. Jak zaświeci słońce to termometr w południowym pokoju pokaże ze ponad 23*C. Jak na razie mogę polecić takie rozwiązanie. Dom od podłogówki znacznie szybciej się nagrzewa jak trójka brzdąców biega i miesza powietrze. Każdy stopień różnicy między temperaturą podłogi a powietz to około 10 wat z metra kwadratowego wypromieniowanego ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofDagmara 27.11.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedź Już teraz sam nie wiem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 18.04.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 wow, świetna ściana! Też planuję, tylko zdecydowanie mniejszą Podzielisz się namiarem na dobre uchwyty(przepraszam, nie znam poprawnej nazwy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 18.04.2017 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 wow, świetna ściana! Też planuję, tylko zdecydowanie mniejszą Podzielisz się namiarem na dobre uchwyty(przepraszam, nie znam poprawnej nazwy)? Chętnie pomogę merytorycznie Nasza ścianka ma 5 metrów wysokości i przewieszenie około 20 st. ale da się mocniej położyć. Namiar na chwyty wspinaczkowe i nakrętki pazurkowe/kłowe wyśle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel250 06.05.2022 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Hej, Gdzie kupiłeś żaluzje fasadowe? Polecasz ? Chętnie bym podjechał obejrzeć jeśli jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viver 14.05.2022 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Pozdro, fajnie się wszystko czyta. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts