vintage.sp 17.11.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Prosze o pomoc...w jakim kierunku isc aby ozywic wnetrze i nadac mu klimat...chcialabym jakos polaczyc to wnetrze z nowoczesnoscia myslalam o polce (bialej, waskiej) nad sofa i na niej jakies zdjecia, grafiki wlasnie nowoczesne...mam problem z dywanem...takze myslalam o czyms nowoczesnym jakis shaggy, moze szary?jak to widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.11.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) 1. Lampa - jest za mała i za nowoczesna do stylowej kuchni2. Sztukateria pod sufitem Szkoda, że dałaś regalik. Lepsze byłyby niskie komody wzdłuż ściany. Wówczas na takiej komodzie można ustawić lampę. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 17.11.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 1. Lampa - jest za mała i za nowoczesna do stylowej kuchni 2. Sztukateria pod sufitem Szkoda, że dałaś regalik. Lepsze byłyby niskie komody wzdłuż ściany. Wówczas na takiej komodzie można ustawić lampę. tam zmiescilaby sie 1 komoda ewentualnie druga ale bylaby przyslonieta przez sofe, z lewej strony mam kaloryfer ...raczej wygladaloby to beznadziejnie. Myslalam o komodzie przysunietej do krotszego boku sofy i na niej lampa. sztukateria pod sufitem- nie wolalabym dodac jakies nowoczesne detale Co do lampy myslalam o jakiejs wlasnie nowoczesnej aby przelamac styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.11.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 może wrzuć dodatkowe ujęcia? lampa jest pośrodku sufitu czy nad stołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.11.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) takze dałabym koodę zamiast półki 0 w każdym razie coś niższego nawet kosztem zasłoniecia przez kanapę.= nawet na całej długości tej ściany (i tv można byłoby umieścic w wygodniejszym miejscu:) )I zasłony - lepiej , nowoczesniej i jasniej byłoby z zasłonami jasnymi - w kolorze kanapyLampa w kuchni - z większym kloszem, bo pewnie przeniesienie nad stół niemożliwe?te ciemne wazoniki... oddałabym w dobre ręce jak i bordowe dodatki. Edytowane 17 Listopada 2014 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.11.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ciemny wazonik można posprejowac na inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 18.11.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) a jaka lampa moze taka? albo przezroczysta? te faktycznie sa za malutkie ... Edytowane 18 Listopada 2014 przez vintage.sp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 18.11.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 myslalam o takiej polce nad sofa, na dluzszej scianie (pustej) a na niej jakies zdjecia, grafiki- raczej nowoczesne. Wolalabym aby polka zostala na razie i jakos nadac klimat dodatkami. Zaslony zmienie jak radzicie :)Zastanawialam sie takze nad pomalowaniem sciany z sofa ale czy jest sens? moze lepiej ocieplic dodatkami? podoba mi sie taka koncepcja tylko czy bedzie to mialo rece i nogi przy tych meblach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 mysłałam o czyms takim :http://images69.fotosik.pl/378/c58e52877b8cbf16gen.jpg zamiast regału. Można zrobić z szafek besta z Ikea. Na wysokości kanapy półki mozna zrobić otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 18.11.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Wiem ze to by byla najlepsza opcja. BTW lubie ten regal troche mi szkoda sie go pozbywac a upchnac gdzie indziej sie nie da...myslalam coby jakos wkomponowac go jednak. A gdyby nad kaloryferem pociagnac pare np 3 rzedy bialych polek (takich bez widocznych mocowan? niekoniecznie z ikea bo te sa wg mnie za grube) + polka na obrazy/grafiki/zdjecia nad sofa jak ze zdjec wyzej?" nowoczesny" dywean, zmienic lampy, zaslony? Pomozcie wiem ze wrzucic granat najlatwiej , ale.... Edytowane 18 Listopada 2014 przez vintage.sp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 inspiracja:http://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/33404/galeria_we_dwoje_1.jpg Zrób jakieś dobre ujęcie pokoju z narożnika przy kuchni i wrysuj sobie , chociażby w paincie, jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel38 19.11.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 na pewno jakieś dodatki, może świecie? kolorowe poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 19.11.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 zamazalam wiszacy tam tryptyk klimta...raczej chce go wymienic. Pomozcie w jakim kierunku, kolorach isc?czy pomalowac ta sciane na jakis kolor? myslalam o takiej scianie czy to dobry kierunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 20.11.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 zrobilam jeszcze male przemeblowanie próbne ...sorry za burdello Pomyslama aby przesunac ten nieszczesny regal jak na zdjeciu. Wtedy udaloby sie zmiescic jakies niskie regaly/komody na scianie tv Czy bedzie to mialo rece i nogi? doradzcie Obok sofy zostanie wtedy waski przesmyk ~ 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a postaw ten regał w plecach kanapy i odsuń jeszcze kanapę od TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 20.11.2014 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a postaw ten regał w plecach kanapy i odsuń jeszcze kanapę od TV? tez tak probowalam a;le wtedy pokoj wyglada na bardzo zagracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.11.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a gdybyś ten regał.... (przerobił/a na niskie półki?) idealne byłyby półko komody na wyskość kaloryfera od kaloryfera do sciany..... i kable od głosników i tv ukryłyby się i miałbyś miejsce na książki i inne Klimt ... ale tu subiektywne zdanie, bo jestsem na niego uczulona jak na słoneczniki van Gohga -jest mało klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 20.11.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 klimt wyleci Nie za bardzo che przerabiac...bo takie przerobki zazwyczaj wychodza fatalnie, wolalabym cos dokupic....cos a'la jek te polki z twojej wizualizacji powyzej. Regal tak jak ustawilam do zaaakceptowania czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.11.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 próbowałam zrobić "wizualzację" - ale.. to chyba nie moja dziedzina A prpos regału... Nie. A tak jak radzi Elfir ustaw regał ogradzajaco miedzy kuchnią a salonem? wzdłuż boku kanapy? Wtedy na regale ksiązki, bez kurzołapek. Kanapa przysunięta pod ścianę z tv.. wyglada na stłamszoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vintage.sp 20.11.2014 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) probowalam tak zrobic ale wtedy przestrzen miedzy kuchnia a regalem jest mala praktycznie chyba z metr nie wiecej i robi sie taki waski korytarz i wrazenie przytloczenia a druga sprawa same ksiazki beda wygladaly dobrze z 1 strony z drugiej juz nie. wiem ze ciezka sprawa... Edytowane 20 Listopada 2014 przez vintage.sp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts