Jarecki79 19.11.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Zawsze twierdziłem,że forum jest od tego, aby sobie pomagać. Coś się wydarzyło u kolegi Golfir, część z Was pewnie go zna z wątku o rbr.Wyczytałem,że miał w rodzinie pożar.."przepraszam najmocniej ale ja narazie odpadam-tragedia w rodzinie ( spalił sie dom ) a ze budowlaniec jestem to musze pomóc przy robocie :-[ dziś pół dnia plamdeki rozkładałem....ech...w pare chwil mozna stracic wszystko...." Wpis jest z 16-go listopada Pewnie zarobiony na maxa, sam nie ma czasu a może mu nie wypada napisać... ale chyba jakoś możemy koledze pomóc. Jak ktoś z Was ma z nim lepszy kontakt, nie wiem czy to może klient minertu lub karoki.Zróbmy chłopaki wywiad co potrzeba, czy jakieś koce, może jakiś sprzęt podstawowy np. czajnik itp.Może ktoś z Was mieszka niedaleko i może pomóc fizycznie.... choćby w weekend. Jakiś numer konta, aby można też materialnie co kto może, w kupie siła i do grosza grosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Jarecki - wkleje temat do SOS Skoro Neli-Sza pomogli, to dlaczego nie innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 20.11.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dzięki Elfir, wrzuć może jeszcze linka w ten swój wpis do tego SOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golfir 20.11.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 witam serdecznie i wielkie dzieki za zainteresowanie.....z racji ze jutro bede ogarniał C.O zrobie rekonesans i ewent. uśmiechne sie do kolegów fachowców z tej dziedziny....może bedzie akurat ktoś miał coś na zbyciu potrzebne do C.O to bedziemy w kontakcie,,,,,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golfir 20.11.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 problem jest tego typu ze na stropie jest poelpa i trzeba to suszyc....a pora akurat jest mało sprzyjająca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No pisz, że przyda się nagrzewnica. Tak wogóle to skad jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RedEd 21.11.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 WitamGofir zrób listę może coś posiadam co się może przydać i może numer konta to jakiś grosz dołożę (choć do majętnych nie należę to wiem że każda "dycha" się przyda), a ze mną pewnie inni. pozdrawiam RedEd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 21.11.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 No pisz, że przyda się nagrzewnica. Szybszy i tańszy będzie osuszacz powietrza, w najgorszym wypadku klimatyzacja przenośna. Wynajęcie osuszacza na dobę to koszt około 30-50 PLN - wyciągnie około 50l/dobę niech kolega wynajmie 2 urządzenia z naszej zrzutki temat wilgoci w pewnym stopniu będzie opanowany. I robotę będzie można pchnąć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFAN_BR 23.11.2014 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam Gofir zrób listę może coś posiadam co się może przydać i może numer konta to jakiś grosz dołożę (choć do majętnych nie należę to wiem że każda "dycha" się przyda), a ze mną pewnie inni. pozdrawiam RedEd Ja tez dorzucę, podaj konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.11.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jakby ktoś chciał pomóc, to dane konta Golfira sa dostępne u mnie.Trochę mu nie wypada pisać tego publicznie, także, jakby ktoś był chętny do pomocy - pisać do mnie, podrzucę namiary na Golfira Jak ktoś może dorzucić 10 czy 20zł, to też dobrze, będzie nas dużo, to zawsze coś można popchnąć.. Kolega jak pisał, z czasem myśli,że pewnie jakieś grzejniki czy inne osprzęty mogą być potrzebne, pomocny może być wówczas choćby namiar na sklep, gdzie można coś w dobrej cenie dostać, może ktoś będzie miał cos po kosztach do zaoferowania. To jednak temat na jeszcze ciutkę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RedEd 23.11.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 WitamDorzuciłem cegiełkę dla pogorzelców, jeśli coś potrzeba to pisać, mam jakiś grzejnik, zlew, złączki Cu i coś tam jeszcze bym znalazł i bez krempacji pozdrawiam RedEd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auto 29.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Jakby ktoś chciał pomóc, to dane konta Golfira sa dostępne u mnie. Trochę mu nie wypada pisać tego publicznie, także, jakby ktoś był chętny do pomocy - pisać do mnie, podrzucę namiary na Golfira Jak ktoś może dorzucić 10 czy 20zł, to też dobrze, będzie nas dużo, to zawsze coś można popchnąć.. Kolega jak pisał, z czasem myśli,że pewnie jakieś grzejniki czy inne osprzęty mogą być potrzebne, pomocny może być wówczas choćby namiar na sklep, gdzie można coś w dobrej cenie dostać, może ktoś będzie miał cos po kosztach do zaoferowania. To jednak temat na jeszcze ciutkę później Proszę o przesłanie numeru konta. Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 02.12.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Też zasiliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micro-jr 03.12.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Skąd Golfir jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 19.01.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Czy mógłby ktoś odkleić ten wątek bo niepotrzebnie mamy pół strony przyklejonych wątków w których nikt nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts