Jarecki79 19.11.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Zawsze twierdziłem,że forum jest od tego, aby sobie pomagać. Coś się wydarzyło u kolegi Golfir, część z Was pewnie go zna z wątku o rbr.Wyczytałem,że miał w rodzinie pożar.."przepraszam najmocniej ale ja narazie odpadam-tragedia w rodzinie ( spalił sie dom ) a ze budowlaniec jestem to musze pomóc przy robocie :-[ dziś pół dnia plamdeki rozkładałem....ech...w pare chwil mozna stracic wszystko...." Wpis jest z 16-go listopada Pewnie zarobiony na maxa, sam nie ma czasu a może mu nie wypada napisać... ale chyba jakoś możemy koledze pomóc. Jak ktoś z Was ma z nim lepszy kontakt, nie wiem czy to może klient minertu lub karoki.Zróbmy chłopaki wywiad co potrzeba, czy jakieś koce, może jakiś sprzęt podstawowy np. czajnik itp.Może ktoś z Was mieszka niedaleko i może pomóc fizycznie.... choćby w weekend. Jakiś numer konta, aby można też materialnie co kto może, w kupie siła i do grosza grosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Jarecki - wkleje temat do SOS Skoro Neli-Sza pomogli, to dlaczego nie innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Oferty pomocy zgłaszać do Jareckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts