autorus 23.11.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Całkiem sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yala 24.11.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekorator33 11.12.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Możecie go nagrać. Niech zadeklaruje tylko, że płacił. Trzeba sprawnie przeprowadzić rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszu 16.12.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Takich rzeczy się nie odpuszcza, bo będzie to jego sposobem na życie. 1500zł to dla niektórych pensja na cały miesiąc. Macie jego dane, wysłać mu do domu kopię zgłoszenia do Urzędu Skarbowego i poczekać 2 tygodnie przed zgłoszeniem. Chciał zaliczkę, faktury ani rachunku nie przekazał - dla samego przegonienia warto. A na wstępie można złożyć podejrzenie popełnienia przestępstwa na policję (nie do prokuratury) to go przegonią na wyjaśnienie. A może więcej ludzi tak wydymał. Nieważne kto, nieważne ile... oszustwo z danego słowa trzeba tępić i zachęcam. Są jakieś zasady moralne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 10.01.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem niestety w podobnej sytuacji, zleciłem zniesienie współwłasność geodecie na początku lipca 2014, otrzymał ode mnie 500 zł zaliczki, której przyjęcie pokwitował ( na swojej wizytówce potwierdził przyjęcie pieniędzy, wpisał też datę i podpisał ). Zastanawiam się ile trwa zniesienie współwłasności ( Gmina Góra Kalwaria ) ? Może ktoś miał do czynienia z panem Romaniukiem z firmy http://www.mapex.geodezja.pl/mapex/ , ja mam o nim w tym momencie jak najgorsze zdanie.Pan jest strasznie niesłowny ( zadzwonię w przyszłym tygodniu itp. ) i kreatywny ( choroby, awarie sprzętu, sytuacje rodzinne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielik83 15.11.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shagy 21.09.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 idź do biura i pogadaj jak człowiek z człowiek spisz na kartce ustalenia i tyle, straszenie itp nic nie da. weź teściową żonę i pogadaj jak człowiek z człowiek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.09.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wy od strony pieniędzy. To zapytam z drugiej strony. Chodziło o działke budowlaną czyli podział z UoGG - z decyzją? Jest plan = MPZP? Było wydane postanowienie pozytywnie opiniujące podział? Może zawieszono wydanie postanowienia na 6 m-cy bo plan w toku ? Może nie było MPZP i wystepowaliście o decyzję WZiZT ? Ja tylko pytam, nikogo nie bronię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts