enedue 27.11.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Nie całą oczywiście, tylko tak na połowę prysznica. Znalazłam bardzo ładne inserty, z wzorem dmuchawców i pasowałyby mi na ścianę w prysznicu i brodzik.Da radę?Czy pękną albo inne nieszczęście się wydarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.11.2014 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 mogą być sliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merysu 29.11.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ja bym jednak nie ryzykowała, wydaje mi się, że mogą nie zdać egzaminu w takiej roli i szybko się zniszczyć lub popękać. Chyba jednak podłogowe mają tak dobrany skład, by były bardziej wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts