baaga 27.11.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam, przymierzam się do urządzania pierwszego mieszkania (mieszkanie dla 1 osoby). Mieszkanie jest jeszcze na etapie budowy i mam możliwość wprowadzenia zmian do planu. W tym momencie rozkład jest następujący: przedpokój, łazienka, kuchnia i duży pokój. Na pewno chciałabym wydzielić oddzielną sypialnię. Mianowicie - przesunąć trochę ścianę między kuchnią a pokojem. W miejscu obecnej kuchni zrobić sypialnię, a kuchnię zrobić otwartą na salon w dużym pokoju. I to chyba na razie tyle co wiem, że na pewno bym chciała. Temat urządzania mieszkania jest dla mnie zupełnie nowy więc będę wdzięczna za wszelką pomoc i rady w jaki sposób sensownie i praktycznie rozplanować to mieszkanie. W załączeniu umieszczam plan mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.11.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 jak cchesz wentylowac kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baaga 28.11.2014 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Powiedziano mi, że nie będzie to problem bo 'można przeciągnąć wentylację wzdłuż sufitu'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 28.11.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 http://static.pokazywarka.pl/i/5315239/749546/guyu889.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baaga 28.11.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dzięki kinka za pomysły. Podoba mi się opcja z przesuniętymi drzwiami do sypialni, bo dzięki temu zwiększa ścianę w kuchni. Zastanawiam się jeszcze nad rozmieszczeniem w łazience. Na pewno chcę umywalkę przesunąć koło pralki, tak by pralką 'zabudować' blatem. Nie wiem jeszcze czy zostać przy wannie czy prysznicu. Mogę prosić jeszcze o jakieś koncepcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.11.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 mnie zastanawia jak chcecie podłączyć zlew pod pion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts