prezes861 29.01.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Po wywaleniu ściany między wc, a łazienką, mniej wiecej tak by to wygladalo: Czy ktoś z Was robił już wc i łazienkę jako jedno pomieszczenie w wielkiej plycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes861 06.02.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nikt nie odpowiedział, a ja postanowiłem, że łączę WC z łazienką, ścianka została wyburzona, drzwi od WC zamurowane i mamy wstępny zarys jak to będzie wyglądało... Zastanawiam się nad wanną, czy montować taką jak dodałem zdjęcie czy może poszukać jakiejś innej? Myślimy też o zamienieniu pralki i zlewu miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 08.02.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ja bym umywalkę i pralkę zamieniła miejscami zwłaszcza gdy pralka jest w zabudowie i niewidoczna. Będziesz ją miał bliżej drzwi, wieszając pranie ( nie widzę linek nad wanną w Twoim projekcie) na balkon lub stojący suszak i tak musisz się z praniem z łazienki ewakuować. Poza tym ja jestem praworęczna i wolę mieć blat z prawej strony aby tam odkładać akcesoria łazienkowe.Na Twojej wizualce odkładałabym na lewo , co dla mnie jest mniej wygodnie. No ale to już sprawa indywidualna, przyzwyczajenia również.Co do wanny: najlepiej gdyby jej użytkownicy w sklepie się w niej położyli i na własnym ciele przekonali się o komforcie lub ich braku korzystania z niej, ona ma ścięcie, intuicyjnie wyczuwam że dla osób o dużych gabarytach te ścięcie pełniłoby rolę "wąskiego gardła".Ogólnie łazienka sympatyczna.Fajnie,że wc nie jest na widoku, nie jest pierwszym elementem ,który się rzuca zaraz po wejściu do wc.No i szafka jest. Gratuluję autorowi wizualizacji, a użytkownikom łazienki samych przyjemności w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes861 08.02.2015 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Pięknie napisane Umywalka zamieniła się miejscami z pralką tak jak sugerowałaś. Układ łazienki zostaje taki jak na wizualizacji, zastanawiam się tylko nad kolorem płytek na podłodze... Na ścianie będą białe płytki 25x60 w delikatne srebrne paseczki, w holu będzie jasno kremowy błyszczący gres 60x60, chcę żeby podłoga w łazience i holu się ze sobą nie gryzły. Ciągle też zastanawiamy się nad kolorem drzwi wewnętrznych... Czy mają być w kolorze paneli podłogowych (dąb bradford) czy może białe, a może jakieś zupełnie ciemne... Szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes861 08.02.2015 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Mam taki kolor paneli jak na foto i dążę do takiego wyglądu jak wrzuciłem inspirację (chodzi mi o drzwi i podłogi) Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 09.02.2015 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Prezes a upewniłeś się czy te szuflady pod umywalką otworzą się bez problemu na całą długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes861 09.02.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A co myślicie o drzwiach i podłodze w tych samych kolorach jak wyżej pytałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 09.02.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A co myślicie o drzwiach i podłodze w tych samych kolorach jak wyżej pytałem ? Ja jestem jak najbardziej za takim doborem kolorystycznym. Ale to już od wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts