Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikt nie odpowiedział, a ja postanowiłem, że łączę WC z łazienką,

ścianka została wyburzona, drzwi od WC zamurowane i mamy wstępny zarys jak to będzie wyglądało...

Zastanawiam się nad wanną, czy montować taką jak dodałem zdjęcie czy może poszukać jakiejś innej?

Myślimy też o zamienieniu pralki i zlewu miejscami

wc.jpg

IMAG1183.jpg

Ja bym umywalkę i pralkę zamieniła miejscami zwłaszcza gdy pralka jest w zabudowie i niewidoczna. Będziesz ją miał bliżej drzwi, wieszając pranie ( nie widzę linek nad wanną w Twoim projekcie) na balkon lub stojący suszak i tak musisz się z praniem z łazienki ewakuować. Poza tym ja jestem praworęczna i wolę mieć blat z prawej strony aby tam odkładać akcesoria łazienkowe.Na Twojej wizualce odkładałabym na lewo , co dla mnie jest mniej wygodnie. No ale to już sprawa indywidualna, przyzwyczajenia również.

Co do wanny: najlepiej gdyby jej użytkownicy w sklepie się w niej położyli i na własnym ciele przekonali się o komforcie lub ich braku korzystania z niej, ona ma ścięcie, intuicyjnie wyczuwam że dla osób o dużych gabarytach te ścięcie pełniłoby rolę "wąskiego gardła".

Ogólnie łazienka sympatyczna.Fajnie,że wc nie jest na widoku, nie jest pierwszym elementem ,który się rzuca zaraz po wejściu do wc.No i szafka jest. Gratuluję autorowi wizualizacji, a użytkownikom łazienki samych przyjemności w łazience.

Pięknie napisane :)

Umywalka zamieniła się miejscami z pralką tak jak sugerowałaś.

Układ łazienki zostaje taki jak na wizualizacji, zastanawiam się tylko nad kolorem płytek na podłodze...

Na ścianie będą białe płytki 25x60 w delikatne srebrne paseczki, w holu będzie jasno kremowy błyszczący gres 60x60,

chcę żeby podłoga w łazience i holu się ze sobą nie gryzły.

Ciągle też zastanawiamy się nad kolorem drzwi wewnętrznych...

Czy mają być w kolorze paneli podłogowych (dąb bradford) czy może białe, a może jakieś zupełnie ciemne...

Szukam inspiracji :)

111.jpg