eeewe 02.12.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Udalo mi sie wykonczyc swoje pierwsze mieszkanie, z tym, ze w kuchni czekam jeszcze na pare frontow )) jak sie Wam podoba?? zmienilibyscie cos? jakies rady na przyszlosc? Szykuje sie bowiem do wykanczania kolejnego mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eeewe 02.12.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarszcz 02.12.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ładnie, elegancko... Osobiście brak mi cieplejszego koloru. Tylko masz mało blatu roboczego w kuchni . O ile nie gotujesz dużo to nie będziesz miała problemu, ale ja na oko widzę, że ze swoim gotowaniem bym się nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 tak mi trochę brakuje zasłon, obrazów, stoliczków przy łóżku, pomocnika z lampą przy kanapie i przy tym klasycznym stylu - listew sufitowych, osłony grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eeewe 02.12.2014 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 ooo oslona grzejnika.. nie pomyslalam o tym - jak to dziala? oczywiscie zaslonki beda, ale to za chwile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 http://www.ladnie.net/galeria/max/pd2.jpg http://artystycznamanufaktura.pl/wp-content/uploads/2013/05/osłona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ładnie, elegancko... Osobiście brak mi cieplejszego koloru. A kawowe ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Na minus: - kikniety nie wiadomo nad czym - ledy pod wanną - podłoga ułożona w poprzek - ciemne korpusy mebli kuchennych - klasyczne ( w sensie angielskim) białe meble i minimalistyczny narożnik - zbyt wysoko zamontowane lampy Na plus: kolorystyka i świetne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eeewe 02.12.2014 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 kinkiety beda nad telewizorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 eeewe - masz bazę, ale chyba nie nazwałabym wątku "wykończone mieszkanko" tylko "mieszkanko w fazie wykańczania". Baza przypomina mi nieco domek Darcy. http://www.decoratorium.pl/moj-dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 02.12.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Najbardziej podoba mi się łazienka, choć trochę razi pomieszanie stylistyczne. Jest tam w przewadze styl minimalistyczny, odrobina glamour, nawet prowansalski się zamieszał, no i ledy. A gdyby tak zmienić lampę, zrezygnować z kwiatka w doniczce, albo zmienić i kwiatka i doniczkę, zgasić ledy - byłoby cudnie, prosto i z klasą. Przydałyby się jeszcze maskownice zaworów przy grzejniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka200 03.12.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Mieszkanko fajnie się zapowiada bo też moim zdaniem wymaga jeszcze dopieszczenia i dopracowania szczegółów.Co do kuchni - faktycznie bardzo bardzo mało blatu roboczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts