FUJIJACK 03.12.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witam, Zwracałem się z prośbą do MG Projekt ale bez odzewu.Co myślicie o projekcie ROZŁOŻYSTY 2 ( http://www.mgprojekt.com.pl/rozlozysty-2) ? A może ktoś buduje albo ma w planach budowę tego domu? Chętnie wysłucham wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 projekt wprowadzono w kwietniu tego roku - nie sądzę by było wielu budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FUJIJACK 03.12.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 No właśnie Elfir - wiem,że może być trudno - ale warto spróbować (jeśli nie to będę pierwszy -to już postanowione Każda uwaga i komentarz mogą być cenne w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahaga 13.12.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 wlasnie kupilam projekt Rozlozysty 2 w lustrze ale na extradom, tam podaja tez dalsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FUJIJACK 14.12.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witaj mahaga, Gratuluję wyboru! Ja też planuję odbicie lustrzane. Myślisz robić jakieś zmiany w projekcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahaga 14.12.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam, tylko niewielkie; wejscie do spizarni od pokoju ( u nas bedzie to biuro) bo zabiera duzo miejsca w kuchni, doradzil mi tak architekt, male okno w ubikacji, prysznic bedzie skasowany, w lazience garderoba a lazienka w pokoju obok. Gora bedzie rozbudowana z lazienka dla syna, dol dla nas dwojePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FUJIJACK 14.12.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, tylko niewielkie; wejscie do spizarni od pokoju ( u nas bedzie to biuro) bo zabiera duzo miejsca w kuchni, doradzil mi tak architekt, male okno w ubikacji, prysznic bedzie skasowany, w lazience garderoba a lazienka w pokoju obok. Gora bedzie rozbudowana z lazienka dla syna, dol dla nas dwoje Pozdrawiam My planujemy trochę większą "rewolucję" - ale głównie po prawej stronie (w odbiciu lustrzanym). Przedłużenie sypialni o ok 1,2 m , likwidacja pralni celem powiększenia garderoby przy wejsciu I "rozciągnięcie" pokoju przy łazience aby miedzy pokojami mogła powstać naprzemiennie garderoba. A co myślisz o górze? Pokój dla syna w części z szybą do salonu? Tez chcemy zrobić łazienkę na poddaszu. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez FUJIJACK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagroda20 09.01.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 witam, razem z mężem planujemy zakupić projekt domu rozłożysty lub rozłożysty 2, zdziwiły nas jednak koszty realizacji podane na mg projekt, dom rozłożysty 2 jest tańszy, pomimo tego że jest większy, wiecie może dlaczego tak jest? A może ma ktoś informacje gdzie taki dom jest wybudowany lub może posiadacie zdjęcia z realizacji, bardzo by nam to pomogło w dokonaniu wyboru, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FUJIJACK 11.01.2015 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witamy wsród wielbicieli Rozlozystego 2 Wątek założyłem z nadzieja znalezienia zrealizowanej inwestycji,ale wyglada na to,ze chyba my będziemy dzielić sie doświadczeniami z budowy. Pracownia MG Projekt miała umożliwić mi kontakt do osób które juz kupiły projekt (oczywiście za ich zgoda) ale było to juz ze 2 miesiące temu i do dzisiaj nie ma odzewu. Co do różnicy kosztów , to zarówno metraże jak i różnice w kosztorysach nie są duże. Dodatkowo należy wziąć pod uwagę ze projekt Rozlozysty został opracowany stosunkowo dawno i choćby to może być przyczyna różnic. Generalnie wydaje mi sie,ze te dwa projekty są dość podobne jeśli chodzi o koszty budowy. Największe różnice i tak wynikną z zastosowanych do wykończenia materiałach. Pozdrawiam i zapraszam do dalszych dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdolina89 14.04.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 witam, jeśli ktoś z Was mógłby podzielić się zdjęciami i kosztami budowy to będziemy wdzięczni[email protected] Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
favor1 02.03.2017 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam, przyłączam się do prośby [email protected]. Chciałbym odświeżyć wątek budowy "Rozłożystego 2". Jeżeli mają Państwo jakieś zdjęcia z budowy to prosiłbym o wysłanie na adres [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts