chaserabinov 07.12.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Mam taki mały problem z kuchnią . Mam kuchenkę gazową wpuszczoną w blat kuchenny. Niestety w jakiś czas po jej wykonaniu okazało się, że listwa przyblatowa jest ciut za blisko palnika kuchenki, skutkiem czego listwa ta zaczęła się wypaczać od temperatury, a ostatnio nawet przypalać. Czy znacie może jakiś pomysł, co możnaby zrobić w takim miejscu, żeby się nie wypaczało? (oczywiście poza nowym blatem, w którym dziura na paliniki będzie wycięta dalej od ściany ). Bo jak wymienię tę listwę, to za parę miesięcy pewnie będę miał ten sam efekt. Pytałem w markecie budowlanym, czy mają takie listwy metalowe, ale nie mieli - sugerowali za to aluminiowy kątownik. Możecie coś podwiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2014 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 weź kątownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 10.12.2014 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Może taka listwa przypodłogowa. są rożne rozmiary i kolory http://www.toplistwy.pl/media/products/a0f00ddd10cc165785b434f072bc95b5/images/thumbnail/big_ALU44-toplistwy-pl.jpg?lm=1391524429 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaserabinov 15.12.2014 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dzięki za pomoc @beatagl dziękuję za sugestię, sprawie sobie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts