Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Deweloperskie 2 pokoje - 44, 67m. podstawowe wykończenie i aranżacja help

Cirrus

Recommended Posts

Witam,

miałam już temat dotyczący kuchni, teraz, kiedy kuchnia zamówiona muszę myśleć o całej reszcie:sick:

Prawdopodobnie od stycznia będziemy mieli klucze więc muszę zdecydować co z podłogami.

Podobają mi się wnętrza w szarościach, takie też planuje mieć podłogi. Wybranie paneli do salonu i sypialni raczej nie bedzie problemem, ale martwi mnie polaczenie podłogi z przedpokoju, kuchni i salonu. Chciałabym w salonie panele, w kuchni pewnie jakies większe płytki,a w przedpokoju marzą mi się płytki imitujące panele (łatwiejsze do sprzątania).

Mam bardzo krótką ściankę oddzielającą kuchnię od przedpokoju, ogólnie wejście do salonu/kuchni jest dość duże i nie wiem jak to wszystko zgrać, zeby dobrze wyglądało.

Załączam rzuty i nieudolny rysunek:P

Baaardzo mi się podoba taki gres http://www.ekspercilazienek.pl/plytki-podlogowe/plytka-podlogowa-drewnopodobna-30x120cm-millelegni-grey-ash-emil-ceramica-553m8r do przedpokoju, ale ma 60 cm dlugosci... nie wiem czy wychodzic plytkami poza scianke 80cm, nie wiem kiedy polaczyc to z panelami w salonie. Do kuchni może coś takiego http://www.e-budujemy.pl/solid_ceramika_gres_solid_szary_struktura_gres_60x60,169892p?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1Q7NKCG4LXT82WbPkgYn3w3UQYp9Nldihw1HFU6bvb2BoCHKXw_wcB a w salonie jakieś szare panele... Dużo tych szarości, ale brązów nie lubie:P Lubię rozbielone kolory.

Może ktoś ma jakieś sugestie?

podloga z gory.JPG

podloga.JPG

pomniejszonezdjeciekuchni.JPG

rzutpomniejszony.jpg