emilyrose 09.12.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hej, jesteśmy w trakcie remontu. Na wszystkie pomieszczenia mam jakąś wizje, ale totalnie nie wiem jak sie zabrać za ściany w przedpokoju mam nadzieje, że posłużycie dobrą radą mamy już kupione płytki na podłogę, zrezygnowalam z gresów na rzecz płytek panelowopodobnych w jasnym kolorze. (Dodam, że przedpokój w bloku jest wąski i długi, noi wogóle nie oświetlony dlatego wybrałam jasne kolory.) Sufit napewno będzie biały z halogenami ktore mąż już zamontował. pod sufitem są narazie puste pawlacze, ale mąż ma robić uchylne drzwiczki z mleczną szybką. Zamówiłam też już szafkę na buty w kolorze białym matowym z ciemnym blatem. Nad szafką planuję powiesić lustro a na sąsiedniej ścianie mały wieszak na kurtki. Napewno chcę drobny kamień dekoracyjny (jak na zdjęciu) i może troche koloru? I teraz pytania 1. Na którą ścianę dać kamień ? Myślałam o ścianie nr 1, ale nie wiem jak go odciąć od tej małej ścianki po prawej stronie drzwi ? 2. Jakie kolory na ścianach ? Najpierw miałam postawić na biel, później myślałam, żeby na ścianie nr 2 i 2a dać jasny szary albo jakieś cappucino, żeby biała szafka ładnie wyglądała na jej tle. 3. Jakie lustro? Ze srebrną ramą ? 4. Jakie dodatki ? myślałam żeby może na szafce sztuczny storczyk, albo sztuczna trawa w białej doniczce, żeby jakieś ramki kolorowe tylko gdzie ? Noi może jakaś pufa skóropodobna w żywym kolorze jak dodatki na miejscu stołeczka- pod ścianą nr 3 ? W załączniku dodaje zdjęcia z oznaczonymi nr ścian, bardzo bym prosiła o sugestie, z gory dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Kamień najlepiej pod kurtki, bo jasna ściana i tak będzie się brudzić od ubrań. Moim zdaniem kolor stolarki drzwiowej jest tu zgrzytem do proponowanej kolorystyki (szaro-biało-srebrnej). Zwłaszza, że pierwsze co widac po wejściu do mieszkania to charakterystyczne drzwi do łazienki z okienkiem. Wieszaki na kurtki - jeśli wszytskie kurtki i płaszcze rodziny będą na widoku, niestety nie będzie to tak ładnie wyglądać, jak w katalogach, gdzie wisi najwyżej jedna kurteczka. Więc we wnęce ścian nr 2 widziałabym raczej szafę. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 znalazłam coś takiego:http://www.ladyofthehouse.pl/wp-content/uploads/2013/10/s0.zmniejszacz.pl-WNĘKA-PROJEKT_zmniejszacz-pl_942570.jpg tu:http://www.ladyofthehouse.pl/przedpokoj/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts