cefeusz 09.12.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam, Jestem osoba zupelnie poczatkujaca w tym temacie dlatego z gory przepraszam jesli moje pytanie jest banalne.Chcialbym spytac w jaki sposob najczesciej dobieracie elementy wystroju wnetrza przy wykonywaniu projektu dla klienta? Czy przeszukujecie strony producentow lub katalogi w wersji papierowej, idziecie osobiscie do sklepow aby moc dotknac element i zobaczyc jak jest wykonany czy moze raczej korzystacie z jakiejs strony gdzie zgromadzone sa wszystkie katalogi producentow? Jesli jest to ostatnia opcja to czy mozecie polecic taka strone? A moze raczej najczesciej dazy sie do tego by miec podpisane umowy w wiekszymi sklepami i raczej do projektu proponuje sie klientom elementy ktore moze dostarczyc dany sklep?Z gory dziekuje za informacje.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2014 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Przecież to nie jest forum specjalistów projektowania wnętrz. Tutaj większośc sama sobie projektuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadam 22.12.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Warto znac sklepy meblowe w swoim miescie, ale rownie potrzebna jest znajomość sklepow internetowych z meblami i wyposarzeniem wnętrz. Zwykle w internecie znajdziemy bardziej oryginalne produkty. Takich stron jest mnóstwo, wystarczy wpisac w wyszukiwarke odpowiednie haslo. Ja ostatnio odkryłem os takiego http://sklep.nobodesign.eu/index.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts