Kominki Piotr Batura 03.09.2017 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Relacja foto ze szkolenia...Trochę zbudowaliśmy! http://blog.kominki-batura.pl/relacja-fotograficzna-z-seminarium-kuzniecowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.09.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 E tam zaraz relacja, raczej reklama sponsorów;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.09.2017 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 E tam zaraz relacja, raczej reklama sponsorów;-)Też...- jakoś trzeba podziękować za dwa tygodnie manewrów...Niemniej, ciekawe materiały do badań na nadchodzące zimy. Piece komorowe to nie "nasze piecyki".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.09.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Piece komorowe to nie "nasze piecyki".... Chyba przesadzasz. Zakochałeś się w konstrukcjach Kuzniecowa, nie chce przypominać co sądziłeś na ten temat wcześniej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.09.2017 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Chyba przesadzasz. Zakochałeś się w konstrukcjach Kuzniecowa, nie chce przypominać co sądziłeś na ten temat wcześniej;-)Gdzie widzisz miłość?! To wszystko pozory.... Gadałem bzdury, bo nie znałem konstrukcji i możliwości. Teraz nadal nie jestem przekonany do tego, by moich klientów obdarować nagle tą technologią. Budzi ona mój szacunek, chęć poznania i w uzasadnionych przypadkach, być może...Ale nie prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts