kajkak 24.02.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No właśnie biel odpada, ani ja ani mąż nie przepadamy za białymi ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 tu masz ciemnoszary do koloru dab:http://kuchnie.brw.com.pl/uploads/tx_protspot/FL_tamat_dab_kremowy_1.jpgtu z tynkiem udającym beton:http://www.start.bohome.pl/wp-content/uploads/2014/03/06_projekt-wnętrz-kuchni-2-wrocław.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkak 24.02.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ok. Myślałam raczej o jasnoszarym kolorze, ale ciągle pozostaje ścianka pod TV która jest wysunięta i chcieliśmy ją jakoś wyeksponować. Wierz mi, że obejrzałam wiele aranżacji dębowych mebli oraz brązowych z szarością i wiem o czym mówisz. Nie chcę jednak by było zbyt szaro buro, a z tą ścianką coś muszę zrobić. Chociaż pewnie masz rację, że bordo to już będzie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 mam coś takiego dla Ciebie podoba mi ścianka pod TV wyłożona drewnem moim zdaniem do Twoich wnętrz ładnie wyglądałyby jasne ściany, bardzo jasno szare jak na inspiracji a np zamiast drewna jak Ci już go za dużo to może jakiś ciemnoszary tylko na tej ścianie, nie podoba mi się pomysł z bordo, kolory wprowadziłabym w dodatkach, choć ja planuję jedną ścianę w takim ciemnym turkusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 i takie znalazłam ładne ściany które mógłby by Cię zainspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkak 25.02.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dziękuję Juskra Przemyślałam to co napisała Elfir i faktycznie za dużo dobrego by było. Twoje propozycje bardzo fajne, przez jakiś czas myślałam o wyłożeniu tej ścianki drewnem, ale jakoś odeszliśmy od tego pomysłu. Może faktycznie zdecyduję się na jakiś ciemniejszy odcień szarości na tej jednej ściance i tyle Za jakiś czas można coś jeszcze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.02.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 zajrzyj sobie do mnie, właśnie wrzuciłam wizki z mojego salonu, mam w projekcie ścianę z tv zabudowaną drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts