Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fototapeta w kuchni proszę o opinię

annasto85

Recommended Posts

Witam,

chciałabym na ścianie w kuchni zrobić fototapetę i mam taki oto dylemat. Czy nakleić ją na całą ścianę (wyciąć okap),czy tylko puścić dołem (do okapu) czy może coś jeszcze innego ? To miałoby być miasto nocą np nowy york,most lub coś w tym stylu...

Jeśli macie jakieś pomysły dajcie znać :)

DSC07948.jpg

podobny układ:

http://sunglass.hb.pl/files/150/Manhattan[1].jpg

http://www.decomania.pl/public/assets/images/galeria/fototapety_kuchenne/kuchnia-fototapeta.jpg

Dzięki :)

Nawet fajnie to wygląda,o czymś takim myślałam tylko w innych kolorach i tak sobie wyobrażałam tą moją fototapetę jednak ściana boczna pozostaje "taka pusta",ale znowu jak przeciągnę ją dalej to wyjdzie na to,że połowa kuchni będzie w tapecie a to już trochę za dużo tego dobrego :)

Pomyślę więc jeszcze jak zagospodarować tę boczną ścianę

pozdrawiam:)

• 3 months później...

W takim miejscu z fototapetą bym nie zaryzykował. Bezpośrednia lokalizacja kuchenki ... Pewno będziesz musiała co jakiś czas to jednak chemią pojechać, a nadruk w kontakcie z chemią nie wróży nic dobrego. Można oczywiście zalaminować fototapetę, jednak zmiany temperatur mogą takową uszkodzić.

W kuchni tylko szkło. Fakt, trudno znaleźć rozsądną cenowo propozycję i porządną firmę, ale wiem, że można.

Pozdrawiam,

Darek Giers

Edytowane przez Elfir