poozdropowicz 19.12.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam. Niedługo wyprowadzam sie od rodziców do własnego mieszkania gdzie bede mieszkał sam (23lat) Mam problem z umeblowaniem/ aranżacją sypialni. Nie mam pomysłu co tam wstawić bo sypialnia jest dosyć duza 6x3.8m. Czytałem że do dużego pokoju wstawiamy duże rzeczy i to mi sie podoba, ma być konkretnie- to co potrzebne ale nie za pusto. Szafa, komoda- OK co jeszcze? TV odpada bo za ścianą będę miał jeszcze większy salon. Zostaje kwestia kolorów. Chciałbym pomalować ściany na jakieś szare/ciemnoszare/ białe/czarne/czekoladowe (ciemne) kolory podoba mi się czerwony ale raczej nie bedzie pasował do szarego :/ podoba mi się taki mural http://pixers.pl/fototapety/inspiracje/ponad-chmurami/1638 ale nie wiem czy to dobry pomysł. Telewizor byłby fajnym pomysłem ale troche głupio go tutaj wtawiać jak za ścianą będe miał salon Proszę o jakies porady bo kompletnie nie mam pomysłu.. Pokój : http://i62.tinypic.com/286wncn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.12.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Dokąd prowadzą drzwi? Garderoba wydzielona aż się tu prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 20.12.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nic nie piszesz o sowich zainteresowaniach. Może potrzebujesz miejsca na swoje kolekcje np. książek, no ale skoro sam na to nie wpadłeś to nie potrzebujesz.Mieszkanie powinno być wygodne dla jego użytkownika, zatem jeśli masz ochotę na drugi telewizor to dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poozdropowicz 20.12.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Drzwi "po lewej" na korytarz, "u dołu" do salonu. Sylw. półeczka na książki i jakies zdjęcia dopiero dzisiaj mi wpadła do głowy. Nie napisałem jeszcze o 3 pokoju ale raczej zostawie go w spokoju na razie bo ciężko bedzie mi zapełnić te dwa. Pomyślałem też o niewielkim okrągłym stole z dwoma- trzema krzesełkami na który mógłbym położyć laptopa ewentualnie zjesc romantyczna kolacje Mam też dwa spore głośniki które chciałbym podłączyć i postawić np na komodzie ? czy to zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 zdecyduj się czy to sypialnia czy jadalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 22.12.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Stolik dobra rzecz- do różnych rzeczy się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts