VirtuozZ 19.12.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam dostałem pewien projekt do wykonania i bardzo prosiłbym o małą pomoc od osób zaznajomionych z tematem.Mam wykonać projekt budynku jednorodzinnego o łącznej powierzchni użytkowej 100m2. Garaż należy rozwiązać jako oddzielny obiekt usytuowany w bezpośrednim sąsiedztwie projektowanego domu. Wybrałem sobie taki oto projekt: http://www.archeton.pl/projekt-domu-prymulkabeta_1206_opisogolny Mam właśnie narysować rzut parteru tego budynku. Moje pytanie brzmi: Z czego mogę odjąć te 1,4m2, żeby było jak najmniej problemów? Z tego co wiem to garaż nie wlicza się do powierzchni użytkowej, więc tak w ogóle jak mogę go narysować? Obok rzutu? Bo tego za bardzo nie wiem. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VirtuozZ 21.12.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Serio nikt nie jest w stanie pomóc? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Serio nikt nie jest w stanie pomóc? ;/ Jak zakładasz w złym miejscu temat i zadajesz pytanie, to nie dziw się, że nikt nie odpowiada. Przenoszę do właściwego działu forum i na przyszłość proszę o zapoznanie się ze struktura forum zanim założy się nowy temat. pomniejsz salon i dwie sypialnie na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts