Piotr S. 05.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dolaczam sie rowniez. Przelew poszedl. Generalnie jestem nieufny takim akcjom, w dzisiejszych czasach nietrudno pomoc komus potrzebujacemu w bezposredni sposob. W tym jednak przypadku Redakcja stanowi dla mnie gwarancje ze zebrane pieniadze trafia w calosci do Nikoli. Wszystkiego dobrego dla Nikoli i jej przyjaciol. Piotr S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewas1 06.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ciesze sie że również moglam dołożyć swoją cegiełkę.Życzę zdrowia Nikoli!Taka akcja dowodzi że w ludziach jest dużo dobra - to budujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 A ja jeszcze nie wpłaciłam . Nie mam konta internetowego, zaopatrzyłam się natomiast w blankiet przelewu bankowego, który właśnie wypełniam, doszłam do wpisania wysokości przelewu i ....no właśnie ile ? Czy założyć, że połowa zarejestrownych użytkowników wpłaci i wystarczy wysłać 10 zł, których braku nawet nie odczuję, czy wpłacić 100zł , które przy aktualnym poziomie wydatków gdzieś się rozmyją i zapomnę o tej wpłacie, czy też tak jak nieśmiało zasugerowała Redakcja na wstępie... zrezygnować z jakiegoś luksusu i pamiętać, że coś miało być inaczej a jest tak, bo pomogłam choremu dziecku. Pomóżcie i powiedzcie, czym kierowliście się przy podejmowaniu decyzji o wysokości wpłaty na konto Nikoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 szczerze mówiąc nie podchodziłem tak do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja tez nie... przeciez kazde 10 zl pomoze... 20 nawet bardziej... ale to chyba nie w tym rzecz, ze jest jakas suma, ktora nalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 07.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Mysle, ze najmniej, co mozna dac, to tyle, ile by sie przeznaczylo na jakas wlasna przyjemnosc. Ja tyle dalam i nie mam rozterek. Pozdrawiam wszystkich ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Brawo ma! Bardzo sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 08.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Moja cegiełka też już powiększyła pulę zebranych pieniążków . Mam nadzieję, że dzięki naszym wspólnym działaniom, Nikola już niedługo zacznie słyszeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 08.07.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Chciałem wysłać , ale coś nie przechodzi - spróbuję jutro Jakbym zapomniał to mnie O..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elw 09.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ziarnko do ziarnka.... Dorzuciłem i swoje. Pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 09.07.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Redakcjo! to juz tydzien od ostatniego komunikatu o stanie konta. Zmienilo sie cos moze? Trzeba robic druga ture skladki? Taka sobie poprawke?Pozdrowienia i zyczenia milego weekendu!ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.07.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 szczerze mówiąc nie podchodziłem tak do tego A ja gościu niestety tak nie potrafię. I albo w coś wchodzę i robię wszystko co w mojej mocy, żeby mieć jakąś satysfakcję iż dzieło zostało uwieńczone sukcesem / zebranie a nie zbieranie potrzebnej kwoty/, albo sobie odpuszczam. Stąd moje rozważanie. Uzupełniam właśnie blankiet przelewu bankowego o kwotę. Podobnie jak ma zrezygnowałam z małej przyjemności tzn. z upatrzonych, droższych płytek do łazienki i zamówiłam tańsze. Cóż uroda rzeczy jest pojęciem względnym a dom jest mój i te tańsze płytki teraz podobają mi się jeszcze bardziej od tych droższych. Kwota może nie jest zawrotna ale mam satysfakcję, że jest to wpłata z sensem w moim rozumieniu. . Może przy okazji innych zakupów uda mi się znowu zrezygnować z jakiejś drobnej przyjemności i wyślę drugą ratę. pozdrawiam Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 dobra jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 12.07.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Też jestem z Nikolą i z Wami i dorzuciłem swój grosik.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.07.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Dziękujemy - prowadzimy akcję dalej. Jak tylko będą nowe dane o stanie konta, podamy. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 13.07.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Dołączam się i pozdrawiam wszystkich - Nikolę z rodzicami, Redakcję i Forumowiczów! Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 14.07.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Witam. Cel jak najbardziej szczytny, więc dołączamy się. Kasa wirtualnie przelana. Mamy dwójkę zdrowych dzieci, więc jesteśmy wdzięczni losowi. Na tym forum jest prawie jak w rodzinie. Po ostatnich tragicznych zajściach (zdarzenie w pociagu) człowiek przestaje wierzyć w cokolwiek ...Pozdrawiamy forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.07.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Od dwóch lat, dzieki pieniążkom Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy wszystkie dzieci w 2 dobie życia maja robione przesiewowe badania słuchu. A powinny mieć robione dzięki Ministerstwu Zdrowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 15.07.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 niech i mi będzie wolno się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 15.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Wczoraj dałem 10 zł jako składka dla koleżanki, która przechodzi na inne stanowisko (wcale nie biednej) to na chorego dzieciaka miałbym nie dać????? Pzdr, PS. Nikola - 3maj sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts