Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomóżmy Nikoli!

Recommended Posts

Dolaczam sie rowniez. Przelew poszedl. Generalnie jestem nieufny takim akcjom, w dzisiejszych czasach nietrudno pomoc komus potrzebujacemu w bezposredni sposob. W tym jednak przypadku Redakcja stanowi dla mnie gwarancje ze zebrane pieniadze trafia w calosci do Nikoli.

Wszystkiego dobrego dla Nikoli i jej przyjaciol.

Piotr S.

• Odpowiedzi 281
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja jeszcze nie wpłaciłam :( . Nie mam konta internetowego, zaopatrzyłam się natomiast w blankiet przelewu bankowego, który właśnie wypełniam, doszłam do wpisania wysokości przelewu i ....no właśnie ile ?

Czy założyć, że połowa zarejestrownych użytkowników wpłaci i wystarczy wysłać 10 zł, których braku nawet nie odczuję, czy wpłacić 100zł , które przy aktualnym poziomie wydatków gdzieś się rozmyją i zapomnę o tej wpłacie, czy też tak jak nieśmiało zasugerowała Redakcja na wstępie... zrezygnować z jakiegoś luksusu i pamiętać, że coś miało być inaczej a jest tak, bo pomogłam choremu dziecku.

Pomóżcie i powiedzcie, czym kierowliście się przy podejmowaniu decyzji o wysokości wpłaty na konto Nikoli ?

szczerze mówiąc nie podchodziłem tak do tego :(

A ja gościu niestety tak nie potrafię. I albo w coś wchodzę i robię wszystko co w mojej mocy, żeby mieć jakąś satysfakcję iż dzieło zostało uwieńczone sukcesem / zebranie a nie zbieranie potrzebnej kwoty/, albo sobie odpuszczam. Stąd moje rozważanie.

Uzupełniam właśnie blankiet przelewu bankowego o kwotę.

Podobnie jak ma zrezygnowałam z małej przyjemności tzn. z upatrzonych, droższych płytek do łazienki i zamówiłam tańsze. Cóż uroda rzeczy jest pojęciem względnym a dom jest mój i te tańsze płytki teraz podobają mi się jeszcze bardziej od tych droższych. Kwota może nie jest zawrotna ale mam satysfakcję, że jest to wpłata z sensem w moim rozumieniu. :) . Może przy okazji innych zakupów uda mi się znowu zrezygnować z jakiejś drobnej przyjemności i wyślę drugą ratę.

pozdrawiam

Edzia

Witam. Cel jak najbardziej szczytny, więc dołączamy się. Kasa wirtualnie przelana. Mamy dwójkę zdrowych dzieci, więc jesteśmy wdzięczni losowi. Na tym forum jest prawie jak w rodzinie. Po ostatnich tragicznych zajściach (zdarzenie w pociagu) człowiek przestaje wierzyć w cokolwiek ...

Pozdrawiamy forumowiczów

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...