Redakcja 05.10.2004 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Stan konta nie jest podawany codziennie - to są kulisy działania takiego Stowarzyszenia. Natomiast z nasłuchu wiemy, że wciąż brakuje ponad 10 tys. zł. Rodzice czynią na własną rękę starania, by gdzieś zdobyć te pieniądze.Apelujemy do Wszystkich: Możecie pomóc, pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.10.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dobra, wrzucę dziś jeszcze jedną cegiełkę. I tak się w tym roku ze stanem surowym własnym sumptem nie obrobię, będę brał pożyczkę, więc nie będę liczył każdego grosza... Pozdrawiam i zachęcam innych Forumowiczów ! Andrzej (Trach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.10.2004 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dziękujemy Trachu-u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ja tez wysłałam jak awt - i nie wróciło....znaczy sie doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.10.2004 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nie powinno być kłopotów z przekazem. Przypominamy dane: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 05.10.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Chcialabym, zeby moja cora Nicola wyslala malej Nikoli kartke i moze jakiegos pluszaczka. Czy wiadomo, ile czasu Nikola spedzi w szpitalu, bo jest to jedyny adres, na jaki mi przychodzi do glowy wysylanie czegokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.10.2004 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Informacja od rodziców: po operacji będzie w szpitalu 5 dni, czyli w sumie około tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 05.10.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 To dzis wysylamy! Dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.10.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ojej, ja bym też bardzo chciała, ale moje konto odmawia posłuszeństwa... Czy ktoś wie co to jest "TCE0457 JEDNOSTKA NIE ISTNIEJE" taki komunikat wyświetla mi m-bank. I to kurcze w momencie jak klikam wyślij... pomocy! (dodam, że już robiłam różne przelewy z tego konta) takie hasełko wywala czasem, gdy KOPIUJE się dane - np. z forum. trzeba wszystko wklepać samemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.10.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ja też dokładam swoją cegiełkę a dodatkowo przekazałam list od Redakcji moim szefom i kolegom z pracy, liczę że wspomogą akcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Fajno!! dzieci są kochane!!! Poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.10.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 LUKS, TRZYMAMY KCIUKI!!! DOKŁADAMY CO NIE CO ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 10.10.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Nikola, Myslimy o Tobie i trzymamy kciuki jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomas 10.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Trzymaj się maleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Jutro 11 października, najważniejszy dzień w życiu Nikoli. Teraz pewnie już śpi spokojnie to śliczne maleństwo, nieświdome tego co ją jutro czeka. Jest to jej ostatnia noc w świecie ciszy. Jutro rozpocznie nowe życie...życie w świecie dźwięku. To niesamowite, że jutro usłyszy głos matki, ojca, szpitalny zgiełk....dźwięki otaczającego ją swiata I to wszystko w jakiejś mierze też dzięki nam. A jej rodzice... pewnie trudno im zasnąć dzisiejszej nocy...z jednej strony radość, że udało się....jutro operacja....a z drugiej strony niepokój...o przebieg tej operacji ....o to czy będą mogli jutro powiedzieć... "wszystko co najgorsze jest już za nami", czy tej radości nie przyćmi im widmo...skąd wziąźć brakujące pieniądze. Trzymam kciuki za Nikolę i jej rodziców, żeby opreracja się udała a brak kasy nie zmącił ich radości pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Udało nam się uzyskać informację na temat aktualnego stanu konta Nikoli.12 listopada na koncie było dokładnie 69 554,93Operacja kosztowała ok. 80 tys zł...uwzględniając obecny stan licytacji to brakuje niecałe 9 tyś zł... i dlatego każda złotówka, czy to wpłacona bezpośrednio na jej konto, czy wylicytowana jest bardzo ważna...pozdrawiamEdzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Bardzo mocno zachęcam wszystkich do wsparcia akcji zbiórki pieniędzy dla Nikoli, naprawde już dużo nie brakuje, widać już mete, przecież nie możemy spocząc na laurach. Wiem że wiele osób już kilkakrotnie wpłacało pieniądze i jesteśmy im wszystkich ogromnie wdzięczni, ale jesli by znalazła się jeszcze jakaś choćby najmniejsza sumka którą można przeznaczyć dla Nikoli, było by naprawdę super. Wszystkich który do tej pory nie dołączyli do naszej akcji gorąco zachęcam do przyłączenia się. Niedługo 6 grudnia, Mikołaj, zróbmy prezent Nikoli z tej okazji. Naprawdę każda nawet najmniejsza kwota zbliża nas do upragnionego celuPrzypominam nr konto: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury wiem że nas Was można liczyć zawszepozdrawiamMaksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 rozesłałam wici wśród znajomych załaczając oczywiście maksiu Twą super stronkę o Nikoli i licytacji...mam nadzieję że coś z tego będzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.11.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ja rozmawialam z Polska Szkola w Oksfordzie, rodzice sa przemili, moze uda sie cos zorganizowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość implancik 24.11.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Witajcie kochani. 15 XI nastąpiło uaktywnienie implantu i pierwsze dopasowanie procesora mowy. Nikola świetnie przeszła wszystkie badania i testy. Jest chyba chętna do współpracy.Pierwsze dopasowanie implantu jest początkowym etapem procedury ustawiania systemu implantu slimakowego. Ustawienie tego systemu jest procesem długotrwałym, obejmującym wiele wizyt. W pierwszym roku po aktywacji implantu wizyty odbywają sie co miesiąc. Czeka nas wieloletni proces rehabilitacji słuchu i mowy, konsekwentnej i systematycznej pracy.Nikola ma bardzo pracowite, ale szcześliwe dzieciństwo.Zmieniliście Kochani cale nasze życie.Jest cudownie. Nie wiem tylko kto jest szcześlwszy, Nikola czy my - rodzice?Mam wrażenie, że moja rodzina jest bardzo liczna. Jesteście WY !!Jesteście i pozostaniecie na zawsze w naszych sercach. Rodzice Nikoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts