Agnieszka1 01.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Oczywiscie ze sie dolaczam, sama mam synka 3 letniego ktory urodzil sie z wada cewy nerwowaj, mial bardzo duzo szczescia, wada byla minimalna i moje slonko jest calkiem zdrowe, ale obtarlam sie o problemy finansowania leczenia chorego dziecka, calym sercem jestem z Nikola i Jej Rodzicami, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Hmmm w tych wyliczeniach Redakcji nie zauważyłem ile przekazało Wydawnictwo Murator.... prosze o uzupełnieniepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.07.2004 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Prezyzuję informację: Podjęliśmy kroki, by włączyć się do akcji. Nam także zależy na jej powodzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Brawo dla Zarządu.... no to teraz kolej na zbiórke wśród pracowników :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.07.2004 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 O tym też pomyśleliśmy drogi Maksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Redakcjo......... ogromne brawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ależ kochana Redakcjo.. gdzieżbym śmiał twierdzić że nie pomyśleliście... tak tylko mi się wymskło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 01.07.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Poniewaz Forumowicze maja rozne sposoby przegladania Forum, moga nie trafic na ten watek. Proponuje, zeby do standardowego powiadomienia o odpowiedzi, jakie sie dostaje przy sledzeniu watku, dolaczyc odsylacz do watku Pomozmy malej Nikoli! albo krotka informacje o tej akcji.Pozdrawiamma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 01.07.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ode mnie tez dzisiaj pojdzie - to piekna sprawa tak pomagac. Sama urodzilam w zeszlym roku synka chorego na serce, wiec wiem co czuja rodzice tej dziewczynki Pomozmy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 01.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 My też się dołączyliśmy. Wczoraj aktywowaliśmy konto internetowe i dla Nikoli poszedł pierwszy przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 sporo już zebrano, ale jak widać jeszcze sporo brakuje. nie miałam innego pomysłu, więc- wysłałam mailem odnośnik do tego wątku po znajomych może nie pozostanie bez echa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.07.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dziękujemy, każdy taki pomysł jest bardzo cenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 To może i ja podzielę się swoim pomysłem, o którym pisałam już wcześniej. Napisałam listy-prośby do firm-wykonawców mojego domu. Wkleiłam treść pierwszego postu Redakcji w tym wątku, podałam ile pieniędzy zostało zebranych i ile trzeba jeszcze zebrać i wysłałam , zobaczymy co z tego wyniknie. Wczoraj przy okazji zakupów w składzie budowlanym, zupełnie przypadkowo miałam okazję uczestniczyć w prezentacji, szkoleniu zorganizowanym dla pracowników tego składu oraz właścicieli firm budowlanych, które tam się zaopatrują. W czasie przerw oczywiście nie omieszkałam wspomieć o akcji prowadzonej na Forum. Prosili o przysłanie listów, co uczyniłam...a nuż się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.07.2004 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dziękujemy i mamy bardzo pomyślną wiadomość:Zebrano już52 000 (brakuje 25 000). Słuchajcie, to wielka radość, gdy cel jest naprawdę coraz bliżej!____________________________________Pamiętajcie o właściwym wypełnieniu przekazu:KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie (!!!) z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 No takie wiadomości podnoszą na duchu...oby więcej takich wpłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 02.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Od dwóch lat, dzieki pieniążkom Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy wszystkie dzieci w 2 dobie życia maja robione przesiewowe badania słuchu. Dzieki tym badaniom dowiedzielismy, ze mój wnuczek ma problemy ze słuchem. Przezyliśmy koszmar Tylko dzięki tak wczesnym badaniom mozna było wykryc nieprawidłowości. Dziś Mateuszek ma 11 miesięcy i słyszy w 100% Dokładam się dla Nikoli, bo wiem co to znaczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dołączyłam z przyjemnością, sama od kilku lat aktywnie pomagam niepełnosprawnym maluchom z Ząbkowskiego Koła Dzieci Niepełnosprawnych. Ich wdzięczność nie zna granic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula 02.07.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ja też się przyłączam i wysyłam pieniążki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 02.07.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 I ja dorzuciłam malej Nikoli cegiełke od siebie i męża. rzeczywiście , nie trzeba wychodzić z domu ani odchodzić od kompa, żeby komuś pomóc. Powodzenia redakcja w dalyszym prowadzeniu akcji.agu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 02.07.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Choc raz ślimacza tepsa się komuś przydała... (bo mieli odłączyć mi telefon). Obyśmy zdrowi byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts