Lew2 16.06.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Chcę przenieść z kartki swoje rysunki ołówkiem do jakiegoś pliku komputerowego. Wystarczy mi rysunek płaski 2D.Czy jest jakiś prosty, bezpłatny programik, żeby można w nim było narysować prostokąty pokoi i mebli i dodać wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Chcę przenieść z kartki swoje rysunki ołówkiem do jakiegoś pliku komputerowego. Wystarczy mi rysunek płaski 2D. Czy jest jakiś prosty, bezpłatny programik, żeby można w nim było narysować prostokąty pokoi i mebli i dodać wymiary? sweet home 3d - bezpłatny, z olbrzymią bazą mebli i dużymi możliwościami, wizki 3d robi nawet w fajnej jakości. Można do niego ładować profesjonale modele mebli w popularnych formatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 21.06.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Emila3000! Programik jest rewelacyjny! Dzięki wielkie. A jeszcze można prosić jakiś programik do projektowania bryły budynku z dachem "od zewnątrz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts