Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekuperator ThesslaGreen AirPack 400V wymiana doświadczeń i porady

Recommended Posts

Dzięki ;) Tak pytam, czytam, szukam bo moja thessla leży ciągle w pudle :( może będzie zamontowana za miesiąc może dłużej jak instalator przyjdzie.

A tak łopatologicznie to dlaczego w cleanboxie ten filtr F8 jest taki kompletnie inny niż te w centrali? W centrali są takie "typowe" a w cleanboxie taki kanałowy to się chyba nazywa?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wydaję mi się że problem nie jest w filtrach testowałem z starymi, nowymi, bez. Na wszystkich ustawieniach typu filtra płaski, plisowany, presostat, kilka minut pracy i pojawia się błąd. Chyba kupię potencjometr 10k i zrobię na krótko startowanie silnikami. Może serwis będzie gdzieś w pobliżu to się umówie.

Było przestawiane wyżej, niżej z tego co wiem to przy ustawieniu typu filtra na płaski lub plisowany to działa interwał czasowy. Mogę się jednak mylić, może kupić presostat i go wymienić?

Kolejna sprawa mój rekuperator jest z 2016 i jest na termoparach trzy przewodowych. TG obecnie stosuje dwu przewodowe. Jaki jest zamiennik tych trzy przewodowych?

Witam, mam pytanie do użytkowników ręku bez odzysku wilgoci: czy zimą dokucza Wam przesuszone wentylacją powietrze?

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?3337-Co-by%C5%9B-zmieni%C5%82(a)-buduj%C4%85c-jeszcze-raz&p=7939056&viewfull=1#post7939056

https://forum.muratordom.pl/entry.php?132087-Suche-powietrze-w-domu-z-rekuperacj%C4%85