dzoana 17.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No właśnie, mąż "finiszuje" z budową naszego domku, a ja chciałabym zrobić mu z tej okazji prezent, coś co by było miłą pamiątką i wyrazem uznania za trud i poświęcenie. Macie jakieś pomysły?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.06.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam, Skoro jest dom to przydalby sie syn, no i drzewo Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jeśli robiłaś zdjecia z kolejnych etapów budowania domu, zrób z nich piekny album /mam nadzieję, że nie byla to droga przez mękę/i opatrz go pięknym końcowym komentarzem, takim od serca, z miłością i nadzieją na same szczęśliwe chwile przeżyte w swoim własnym domku aż do późnej starosci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzoana 18.06.2004 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Skoro jest dom to przydalby sie syn, no i drzewo Mogę zaoferować najwyżej córkę , bo drzewo posadzone, a synek niedługo ruszy na własnych nóżkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 13.07.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Myślę, że narzedzia to już mu nie będą potrzebne, bo jak wybudował dom to chyba ma ich sporo (ja to uwielbiam dostawać jakieś narzędzia) ale propozycja z albumem jest dość miła.Oooooooooooo, albo fotel bujany i fajkę. To nic, może nie palić ale niech ma i koło kominka niech sobie połorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzoana 13.07.2004 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Dzięki za pomysły. Wybór padł na księgę pamiątkową, w środku oczywiście zdjęcia i trochę historii) a okładki będą zrobione przez stolarza ze sklejki jako miniaturki naszych drzwi wejściowych, ciekawe jak to wyjdzie...Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 13.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 proponuje sprowadzić jaką tajkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 dzoana taticóra, jak najbardziej (wiem bo ona używa, na tatusiu oczywiście).Poszukaj może w sklepikach z głupimi rzeczami znajdziesz puchar-kielnię, grawerke na niej jakąś ładną (np. wasz domek i krótkie kocham). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzoana 13.07.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 proponuje sprowadzić jaką tajkę ... taaaak, zeby jeszcze ona byla orydzinal, na pewno bedzie miala na posladku made in Ch.R.L. dlatego wole zrobic cos sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 No właśnie, mąż "finiszuje" z budową naszego domku, a ja chciałabym zrobić mu z tej okazji prezent, coś co by było miłą pamiątką i wyrazem uznania za trud i poświęcenie. Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam Jakis fajny samochodzik - aby bez problemu dojezdzal do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzoana 13.07.2004 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 No właśnie, mąż "finiszuje" z budową naszego domku, a ja chciałabym zrobić mu z tej okazji prezent, coś co by było miłą pamiątką i wyrazem uznania za trud i poświęcenie. Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam Jakis fajny samochodzik - aby bez problemu dojezdzal do nowego domu Na szczęście już ma, zresztą i tak stać by mnie było co najwyżej na resoraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.07.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Tak się zastanowiłem co by mnie sprawiło przyjemność...? Super wygodny, głęboki fotel w którym mógłbym usiąść w bibliotece z gazetą lub książką w ręku. Że też nie "podszepnąłem" Ewie tego pomysłu przed wprowadzeniem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 13.07.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 ... że też żaden mąż nie zapytał o prezent dla żony z okazji końca budowy ... a budujących kobiet na tym forum całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Marbo - ależ nie musiałem się pytać co ofiarować swojej Damie.... Ofiarowałem jej po prostu CAŁY DOM a i przedtem wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Marbo, a kuchnia, prawie nówka nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 15.07.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Kroyena chciałbyś dostać w prezencie od żony np.kotłownię?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 16.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a moze album-ksiazke gosci? goscie chyba niezbyt lubia sie wpisywac, ale poniewaz w wielu domach spotkalam takowa, to moze to sprawia przyjemnosc gospodarzom? A okladka przypominajaca drzwi wejsciowe to fajny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 a moze album-ksiazke gosci? .... To całkiem ciekawy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 19.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 slyszalam tez, ze mozna zamowic np hiszpanskie wino ze spersonalizowana naklejka czyli np. z nazwiskiem gospodarza albo z nazwa domu. Pare skrzynek takiego wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzoana 19.07.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 slyszalam tez, ze mozna zamowic np hiszpanskie wino ze spersonalizowana naklejka czyli np. z nazwiskiem gospodarza albo z nazwa domu. Pare skrzynek takiego wina... a masz namiary na takie usługi? fajny pomysł, może wykorzystam na inną okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts