Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent dla m??a z okazji ko?ca budowy

dzoana

Recommended Posts

Jeśli robiłaś zdjecia z kolejnych etapów budowania domu, zrób z nich piekny album /mam nadzieję, że nie byla to droga przez mękę/

i opatrz go pięknym końcowym komentarzem, takim od serca, z miłością i nadzieją na same szczęśliwe chwile przeżyte w swoim własnym domku aż do późnej starosci. Pozdrawiam.

• 4 weeks później...

Myślę, że narzedzia to już mu nie będą potrzebne, bo jak wybudował dom to chyba ma ich sporo (ja to uwielbiam dostawać jakieś narzędzia) ale propozycja z albumem jest dość miła.

Oooooooooooo, albo fotel bujany i fajkę. To nic, może nie palić ale niech ma i koło kominka niech sobie połorzy.

Dzięki za pomysły. Wybór padł na księgę pamiątkową, w środku oczywiście zdjęcia i trochę historii) a okładki będą zrobione przez stolarza ze sklejki jako miniaturki naszych drzwi wejściowych, ciekawe jak to wyjdzie...

Pozdrawiam serdecznie!

No właśnie, mąż "finiszuje" z budową naszego domku, a ja chciałabym zrobić mu z tej okazji prezent, coś co by było miłą pamiątką i wyrazem uznania za trud i poświęcenie. Macie jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Jakis fajny samochodzik - aby bez problemu dojezdzal do nowego domu :D

Na szczęście już ma, zresztą i tak stać by mnie było co najwyżej na resoraka :wink:

Tak się zastanowiłem co by mnie sprawiło przyjemność...?

Super wygodny, głęboki fotel w którym mógłbym usiąść w bibliotece z gazetą lub książką w ręku. :p

Że też nie "podszepnąłem" Ewie tego pomysłu przed wprowadzeniem się... :evil:

slyszalam tez, ze mozna zamowic np hiszpanskie wino ze spersonalizowana naklejka czyli np. z nazwiskiem gospodarza albo z nazwa domu. Pare skrzynek takiego wina...

a masz namiary na takie usługi? fajny pomysł, może wykorzystam na inną okazję :D