JAOS 08.01.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam Mam problem z jednym grzejnikiem w domu. Długo się rozgrzewa i grzeje tylko do połowy, odpowietrzałem kilkukrotnie i za każdym razem spuszczałem ok 0,5L wody i nie było słychać wylatującego powietrza. Dla tego zapowietrzenie raczej odrzucam. Ma ktoś jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 08.01.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witaj. To może być to samo - trzeba instalacje wyregulować pod względem przepływów. Regulacja "na gorąco" to zadanie instalatora, który wykonywał Twoją instalację.W cenie. którą mu zapłaciłeś... W tym wątku jest podobny problem.. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?233755-Problem-ze-s%C5%82abym-przep%C5%82ywem-na-dw%C3%B3ch-ostatnich-grzejnikachOdsyłam w nim do lektury na stronę Regulusa. PozdrawiamBoguslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts