kalamia 26.01.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Czy betonowy stol - taki - http://sklep.nobodesign.eu/img/p/1/5/9/159-large_default.jpg będzie pasował do salonu z ciemnobrazowa drewniana podłoga i ścianami wyłożonymi piaskowa cegłą klinkierowa? Help. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.01.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 moim zdaniem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.01.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 27.01.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ciekawy, chociaż pozostaje kwestia wysokości, no i rozmiarów - przy takich raczej widzę go w większej przestrzeni, inaczej ją zdominuje. Przy okazji, jakie to są materiały konkretnie? Wygląda solidnie, ale wiadomo że drewno bywa różne, tak samo beton czy sam cement. A tu się zdecydowanie liczy jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekore 30.01.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 30 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja_w 30.01.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 moim zdaniem też nie bardzo, bo wg.mnie robi ci się trochę za dużo konkurencyjnych, mocnych zestawień: ciemne drewno, jasne drewno, beton i jeszcze cegła...każda rzecz osobno jest na pewno bardzo atrakcyjna, i każda z tych rzeczy spokojnie mogłaby być "mocnym punktem" we wnętrzu, ale obawiam się, że przy takim silnym zestawieniu łatwo jest utracić myśl przewodnią...ale sam stół jest strasznie fajny i baaardzo mi się podoba:-) A pomyślałaś czy np. zamiast cegły nie powtórzyć na ścianie betonu? Jeśli interesowałby cię beton artystyczny na ścianie to daj znać na pw, chętnie doradzę, bo tutaj, z tego co zrozumiałam nie powinno się wklejać żadnych linków:-) pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekore 31.01.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Patrzę ze walnąłem gafę .W Polsce temat betonu w domu jest dość nowy .Tu w stanach jest teraz na topie.Od kilku lat sam bawię się betonem i mogę podzielić się swoim doświadczeniem .Uwazam ze łączenie drewna z betonem daje niesamowity efekt.wkleilbym jakieś zdjęcie ale modem potraktuje to jako reklamę i usunie.Chyba ze .....nowy temat pociągnąć o betonie architektonicznym w mieszkaniu ,jestem nowy na tym forum i jeszcze wszystkiego nie pojąłem .Zostalo jeszcze PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 31.01.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam czy betonem artystycznym mozna oblozyc wylane schody ,jezeli tak to jak to zrobic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekore 31.01.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Beton nie tylko się wylewa ale można nałożyć szpachla ,można robić łazienki ,podłogi,ściany ,blaty itp.W Europie firma ARDEX ma bardzo dobra chemię do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greta21 02.02.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wiadomo, gusta są różne, mnie ten stół przypomina ławkę w parku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiunia_259 04.02.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witam czy betonem artystycznym mozna oblozyc wylane schody ,jezeli tak to jak to zrobic? pozdrawiam Tak jak była mowa wyżej, można też nałożyć - na pewno to wymaga więcej roboty niż np. płyty, ale z drugiej strony też efekt dużo fajniejszy. No i można wszystko kontrolować, od materiałow (porządny cement+dodatki), przez wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 09.02.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja Wojtku jeszcze raz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekore 11.02.2015 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dzieki Janusz za moje zdiecja ........stoly nie musza wygladzc jak lawki .........troche pomyslu i je st cos orginalnego.Beton jest czyms w domu ....... czego nie doceniamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.02.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Ale to jest paskudne... Wolałabym ławkę, jak to nazywasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 11.02.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Co kraj, to obyczaj.... MY tu jeszcze, huhuuu nie nadążamy za trendami:cry: na zdjęciu czwartym, jest ten przebogaty stół przy kanapie nakrytym wymechranym:bash: kocykiem. Takie stoły i owszem w dużych industrialnych wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 11.02.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Ale to jest paskudne... Wolałabym ławkę, jak to nazywasz... Sto lat za murzynami. ;( Na forach można śmiało robić badania społeczne i wnioskować na jakim szczeblu rozwoju dana grupa jest. Dokładnie co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 wnioskować na jakim szczeblu rozwoju dana grupa jest. Dokładnie co kraj to obyczaj Polecam szukać więc szczęścia w reklamowaniu się na innym forum, my tu z drzewa nie zeszliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 kalamia stol ktory pokazałaś jest całkiem całkiem....odważny ale taki inny.Wydaje mi sie jednak ze do pomieszczenia które opisujesz nie będzie pasował :no:To stol bardzo nowoczesny i widze go w pomieszczeniu w takim klimacie....przede wszystkim w sporym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.02.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Przy krótszym bok siedzenie będzie jakby niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.02.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Sto lat za murzynami. ;( Na forach można śmiało robić badania społeczne i wnioskować na jakim szczeblu rozwoju dana grupa jest. Dokładnie co kraj to obyczaj Na takim, że jak coś jest szpetne, to nie udajemy, że nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts