a_j 26.01.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam:)Czy może ktoś posiada, lub słyszał o kuchniach na wymiar z Leroy Merlin? Oglądałam ekspozycję i 2 bardzo mi się spodobały. Zauważyłam, że robi jest firma Nobilia (słyszałam, że dosyć droga). Ceny nie wydawały się ogromne...aczkolwiek bez blatów i dodatkowych gadżetów takie mogą się wydawać. Bardzo proszę...doradźcie...czy warto zaprzątać sobie nimi głowę? Jaka jest ich jakość, wygląd no i cena? Moja kuchnia będzie wzdłuż ściany 4,6m +półwysep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 dla mnie te wszystkie marketowe meble są zdecydowanie za niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_j 27.01.2015 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 a dlaczego za niskie? To kuchnie na wymiar ( z tego co czytałam to Nobilia jest znaną niemiecką marką), więc można zaprojektować prawie jak sie chce:)NIkt naprawdę nie ma doświadczenia z kuchniami tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 27.01.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 a_j , jesteś pewna, że na wymiar? Zdaje się, że to po prostu meble modułowe, ale na pewno nie są robione na wymiar... Moi znajomi chcieli kupić kuchnię w LM, ale w końcu zdecydowali się na stolarza, który nie wyszedł wiele drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 meble w marketach mają 84 cm wysokości (86 z blatem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltanin 22.11.2015 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Czy wypowie się ktoś na temat jakości mebli kuchennych w Leroy Merlin?Szukałem intensywnie w googlach, ale ilość opinii jest minimalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodelka 22.11.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 sklep Leroy Merlin ma swoje forum, może tam znajdziesz więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts