akinom88 01.02.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cześć, Czy możecie mi doradzić jak odciąć kolor szary? Belka sufitowa przenika od przedpokoju do kuchni, przedpokój będzie w kolorze szarym, i to co na szaro zaznaczone to fragment przedpokoju, potem za filarem jest już kuchnia. Nie wiem jak byłoby lepiej pomalować...belka w kuchni jest zabudowana podwieszanym sufitem gdyż przy filarze będzie wyspa. Pomyślałam też, żeby pomalować ten filar+ sufit na jasny szary...ale boje się że wyjdzie kiczowato. Dzięki za odpowiedzi! widok z drugiej strony na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.02.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 A jaki chcesz kolor w salonie?Jaki w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom88 02.02.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 A jaki chcesz kolor w salonie? Jaki w kuchni? biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 filar bym pomalowała na szaro do wysokości belki i belkę na biało + fragment filaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom88 02.02.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 filar bym pomalowała na szaro do wysokości belki i belkę na biało + fragment filaru. to nie jest glupi pomysł,zrobię dzisiaj jeszcze lepsze zdjęcie obrazujące tę przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 A ja cały filar na szaro, razem z belką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom88 02.02.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ok, mam film może łatwiej to będzie widać: I fotka. Chyba odetnę tuż przy świecącej żarówce (podwieszany sufit będzie biały, póki co jest tylko zagipsowany) Sufit ma 20cm, a belka wcześniej 15c m, wiec to komplikuje wcześniejszą koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts