jarekFTW 03.02.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam, mam do Was pytanie, poszukuję kogoś, kto wykona projekt i podłączy mnie do sieci wodociągowej. Gmina Kórnik. Mam takie pytanie - jaki jest orientacyjny koszt wykonania takiego przyłącza ? Długość ok 10 metrów od ulicy. Ile Wy płaciliście? Czy macie jakieś namiary? Mi specjalista wycenił projekt+przyłącze ok 2500 tys. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.02.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Popytaj we WODKOM - to lokalne wodociągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 09.02.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Dzwoniłem, niestety nie wykonują ani projektów, ani nie wykonują przyłączy.Kiszka A tak z ciekawości, ile Ty płaciłaś za przyłącze? Edytowane 9 Lutego 2015 przez jarekFTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 mi nie robił Wod-kom, ale wod-kom ma namiary na majstrów. Mi robili po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts