zbigor 06.02.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 WitamPytanie do tych co już mają inwentaryzację za sobą. Wzywaliście geodetę do inwentaryzacji przy okazji gazu, prądu i wody za każdym razem czy też za jednym podejściem przy okazji odbioru budynku robiliście inwentaryzację wszystkich mediów ? Jak to jest w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 06.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Inwentaryzację zrób przed odbiorem budynku. Do odbiorów prądu i wod kan nie była mi potrzebna. Do gazu podobno jest w zależności od oddziału ale ja na ładne oczy to załatwiłem w gazowni. Geodetę zaproszę na koniec przed odbiorem budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja za jednym podejściem, jak kompletowałam dokumenty do NB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja tak jak Elfir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 06.02.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 a jakie koszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts