fighter1983 06.02.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Drodzy Forumowicze, podzielcie się swoim doświadczeniem - jaką gazetę o budowaniu kupić? Jakie są Wasze doświadczenia i opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.02.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 W zasadzie w każdej jest to samo. Kiedy jeszcze czytałem gazety budowlane to kupowałem Ładny Dom. W każdym numerze był opisany jakiś fajny domek. Kupiłem ze dwa numery Budujemy Dom ale tam było więcej reklam niz treści. A potem czytałem już tylko Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 06.02.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak poprzednik - kupowaliśmy Muratora i Ładny Dom. Ładny Dom wypadał kunkurencyjnie, kiedy był wyraźnie tańszy. Kosztował w okolicach 6 zł, a później nawet przez krótko poniżej 4 zł. Teraz jak kosztuje tyle co Murator, już nie jest aż tak atrakcyjny. Ale od roku kupujemy już tylko Werandę Country, gazety budowlane poszły w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LostHighway 06.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) a mi pasuje (oprócz muratora oczywiście) Lubelski Poradnik Budowlany. Jak biorą jakiś temat na tapete to opisują go dokładnie, często można spotkać publikacje wykładowców z Politechniki. Niestety artykułów sponsorowanych też jest sporo :/ Edytowane 7 Lutego 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.02.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 jak to mówią : lepiej późno niż wcale. Dopiero teraz załapałem te drobne złośliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.03.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kupowałem budowlane (duzo) do czasu zakończenia budowy Forum muratora jest lepsze -z życia wzięte.Teraz NEXUS jest na tapecie -warto wiedzieć co nie tylko na budowie ale i co dookoła się dzieje.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.03.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kupowałem budowlane (duzo) do czasu zakończenia budowy Forum muratora jest lepsze -z życia wzięte.Teraz NEXUS jest na tapecie -warto wiedzieć co nie tylko na budowie ale i co dookoła się dzieje.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.03.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Czasami są ciekawe wydania monotematyczne np ogrzewanie Czytywałem Muratora w latach 80-tych ... to dopiero były porady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts