Stasiu 06.02.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam szukam zduna z okolic Katowic chętnego do pracy z niekosmicznymi cenami , czy ktoś może kogoś polecić .Chciałem zrobić jeden duży piec kaflowy albo dwa mniejsze w ramie , znalazłem do rozebrania piece kaflowe , ale znani mi zduni (z OLX) nie chcą się tego podjąć , oni najlepiej z nowych materiałów żeby "skasować jak za zboże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 06.02.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Witam.Za 1 tys. zł kupisz taki "funkiel nówka" piec kaflowy w ramie stalowej w każdym GS-ie ...Pozdrawiam. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiu 07.02.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Sklepów GS w życiu nigdzie nie widziałem , a takie "bydle" waży ze 300kg , jak to wnieść do mieszkania na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Stasiu ,ten tekst o sklepach GS ... to jakbym słyszał sąsiada który mówi " Nigdy nie miałem małego Fiata" .. Że niby zawsze zachodnimi autami jeździł ........... Owszem jeździł zachodnim.. Trabant się nazywał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiu 07.02.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Sklepów GS w życiu nigdzie nie widziałem , a takie "bydle" waży ze 300kg , jak to wnieść do mieszkania na piętrze , a np tu: http://www.szalonymax.pl/pol_m_Piece-wolnostojace-kozy_Piece-na-drewno-z-ceramika-i-kaflowe-763.html ceny zawrotne , w Katowicach to widziałem rolnika owszem albo metalowe , ale w żadnym z nich nie ma pieców kaflowych w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 08.02.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Sklepów GS w życiu nigdzie nie widziałem , a takie "bydle" waży ze 300kg , jak to wnieść do mieszkania na piętrze , a np tu: http://www.szalonymax.pl/pol_m_Piece-wolnostojace-kozy_Piece-na-drewno-z-ceramika-i-kaflowe-763.html ceny zawrotne , w Katowicach to widziałem rolnika owszem albo metalowe , ale w żadnym z nich nie ma pieców kaflowych w ramie ceny zawrotne Dobry weekendowy żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.02.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Sklepów GS w życiu nigdzie nie widziałem , Że niby Katowice takie miasto a nie wieś ... To zobacz GS Katowice Przyszowice ul Spółdzielcza 27 Jak chcesz zgrywać GOŚCIA Z WIELKIEGO MIASTA to i za zduna płać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiu 08.02.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 GS Katowice Przyszowice ul Spółdzielcza 27 . Jakie ?? Katowice - Przyszowice , w Katowicach nie ma takiej miejscowości/dzielnicy Jak chcesz zgrywać GOŚCIA Z WIELKIEGO MIASTA to i za zduna płać..... Ja nikogo nie zgrywam , mieszkam w Katowicach (jak cała moja i mojej żony rodzina) , na wsi nie mam żadnej rodziny więc tam nie jeźdżę więc skont mam wiedzieć , o sklepach GS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.02.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Szkoda że nie jeździsz na wieś , wiedziałbyś że tam albo maja porządne kominki albo centralne ogrzewanie .. Forest podał dobry namiar jak TANIO rozwiązać Twój problem ....ale trzeba dźwigać taki gotowiec w ramie, co niestety Tobie nie odpowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.02.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Darek jak do GS-u pod Grodziskiem rano nie zajedzie, to dzień uznaje za stracony... Stasiu. Tanio to już było...Znałem zduna co brał 200 zł angielkę - za robociznę...Ale zmarło mu się jakieś 10 wiosen temu. Teraz jego syn robi u mojego kolegi, też za 200 od angielki. Ale ta angielka już do tanich nie należy...Takie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiu 08.02.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Szkoda że nie jeździsz na wieś , wiedziałbyś że tam albo maja porządne kominki albo centralne ogrzewanie .. Forest podał dobry namiar jak TANIO rozwiązać Twój problem ....ale trzeba dźwigać taki gotowiec w ramie, co niestety Tobie nie odpowiada . Wiem , wiem że ci ze wsi, to teraz majętni ludzie , nie to co ci z miasta co żyją za 1750 zł brutto , jak ja , więc centralnego albo kominka sobie nie zapodam , co do pieców w ramie , doczytałem u wujka googla że to złe rozwiązanie , bo piece transportowane w całości mają tendencje do rozszczelniania się , ile w tym prawdy , ja niestety nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 08.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 w takim przypadku ja widzę 2 rozwiązania: 1- odpuścić temat 2- kupić chińską kozę za 600 zyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 18.08.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Mogę dać Ci kontakt do pana Nowickiego, który na pewno ma siedzibę w Katowicach tel: 533 53 50 50. Dla mnie robił kominek od podstaw, ale najlepiej będzie jak zadzwonisz i sam się wypytasz. Już długo działa w tym fachu, więc może on by się podjął wykonania takiej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 18.08.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Mogę dać Ci kontakt do pana Nowickiego, który na pewno ma siedzibę w Katowicach tel: 533 53 50 50. Dla mnie robił kominek od podstaw, ale najlepiej będzie jak zadzwonisz i sam się wypytasz. Już długo działa w tym fachu, więc może on by się podjął wykonania takiej inwestycji. O i firma z poznania robiła kominek, była świetna i firma z katowic też , pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts