Elfir 26.02.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to nie pomieszczenie tylko szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 27.02.2015 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Taki układ jest najbardziej praktyczny, z tym, że nad pralką nie będzie blatu bo pralka jest ładowana od góry o wymiarach 400x600x900. A więc łazienka zaplanowana, przynajmniej ogólne rozmieszczenie, bez konkretnej aranżacji. Moglibyśmy teraz przejść do kuchni połączonej z jadalnią i małym salonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jeśli masz pralkę ładowaną od góry to lepiej ją umieścić pod piecykiem a w miejscu pralki zrobić szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 03.03.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Co byście powiedzieli na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.03.2015 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 nad sedesem też warto zrobić płytkie szafki (a chociażby o głębokości 20 cm) zamiast półeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 04.03.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dziękuję za słuszną radę. Dzisiaj spędziłem pierwsze popołudnie "na budowie", załączam efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 05.03.2015 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No to jutro będziemy mieli hydraulików i musimy już im powiedzieć gdzie grzejniki, miska toaletowa, umywalka, wanna, zlewozmywak w kuchni, czy podłogowe ogrzewanie w łazience i czy wnęki pod oknami mają być zabudowane, żeby zrobić przyłącza do grzejników w odpowiednim miejscu... Co do zrobienia z kuchni, jadalni i małego salonu to jestem w kropce, niby praktyczniejsze, ale tak myślałem w takim dużym pokoju zawsze można zrobić jakieś urodziny, chrzciny, a tak w tym małym salonie z kuchnią? nie wiem czy będzie tyle miejsca i gdzie podzieje się dajmy na to z rogówką jak będę chciał przynieść duży stół ze strychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 12.03.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Jakoś próbuje sam projektować, decydować i nie ukrywam, że nie jest łatwo ale załączam efekty dotychczasowych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 12.03.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts