Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MĘSKIE WNĘTRZE - Pomysł na zapełnienie podświetlanych wnęk

SKlBA

Recommended Posts

Witam,

Posiadam trzy podświetlane wnęki / półki w pokoju dziennym z otwartą kuchnią.

Wnętrze chciałbym zapełnić męskimi akcentami. Mieszkam sam.

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, gdyż nie chciałbym osiągnąć efektu zabublenia jakąś małą pierdołą :)

Gdzie najlepiej szukać takich "wypełniaczy"?

Głębokość wnęki to 15 cm.

salon.jpg

wnęki przemalować na biało, na kolor tych obramowań, bo z dwoma kolorami każda rzecz bedzie wygladała bublasto:sick: dodatkowo jeszcze podświetlona

mozesz tam dać coś , co jest zgodne z Twoimi zainteresowaniami,

albo zostawić puste (będzie mniej kurzu do ścierania)

Moj "przedmowca"widocznie ogladajac playboya pije wiskacze i z powszednialy jemu takie pytania .Patrzac na ilosc Jego postow .........rutyna sie klania.

A tak powaznie takie wneki robi sie w salonie lub kuchni bo tam najczesciej przebywamy i wypelniamy czyms z czego jestesmy dumni ,cos co przypomina nam fajnych ludzi ,mile zdazenia lub nasze wlasnorecznie zrobione prace czyli hobby.

A ja uważam, że czerwone wnęki są fajne. Nie malowałabym na biało - jak już to na szaro - tak jak ściany.

W każdej postawiłabym coś, co jest skibie bliskie - fajne są rzeźby ze śrub, pasowałyby mi do tego wnętrza;)

http://motormania.com.pl/wp-content/uploads/2012/07/Harley-Knucklehead-wysypisko.jpg

http://nimax-img.de/Produktbilder/zoom/11653_2/Ludzik-ze-srubek.jpg

http://images25.fotosik.pl/292/0ae72bfb970ee542.jpg

A tak powaznie takie wneki robi sie w salonie lub kuchni bo tam najczesciej przebywamy i wypelniamy czyms z czego jestesmy dumni ,cos co przypomina nam fajnych ludzi ,mile zdazenia lub nasze wlasnorecznie zrobione prace czyli hobby.

Tylko, że autor najwyraźniej nie ma pomysłu co tam wstawić - czyli zrobienie wnęk było po prostu błędem wnętrzarskim.

Edytowane przez Elfir

Można też, Wojtekore, słownik ortograficzny postawić - ułatwia pisanie zrozumiałych postów...

Zlosliwosci Moje sie odezwalo..........Z trzech ostatnich Twoich postow widze ze tylko na ortografii sie znasz....lepsze to niz nic.Nie wiem czy zaowazylas- les ale uzywam czcionki angielskiej i nie mam korektora i czesto pisze z smartphona i nie dbam o ortografie.Jak to Tobie przeszkadza pomin moje posty ....

bedziemy zdrowsi......

SKIBA - robienie wnęk tylko po to by wstawić tam duronostojki nie było dobrym pomysłem.

Męskim akcentem będzie wyklejenie ich rozkładówkami z playboya. Ostatecznie ustaw tam butelki z wiskaczem

Skiba niekoniecznie musiał sam wpaść na pomysł budowy tych wnęk. Mógł kupić mieszkanie z nimi, a teraz ma kłopot jak je sensownie zagospodarować. Nie lubię żadnych zbieraczy kurzu, zatem nie pomogę, nie mam pomysłu czym je wypełnić, ale gdybym musiała to... Zburzyłabym te poziome półki między nimi, aby powstała jedna wnęka, wstawiła szklany ozdobny wazon i jakąś dekorację kwiatową. No, ale to zdecydowanie mało męskie.

Edytowane przez Sylw.