asicka 12.02.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mam dylemat... Niewiem gdzie ulokować pralkę w mieszkaniu i kosz na pranie. Pierwsza opcja to w łazience. Mam w niej piec gazowy i pod nim jest miejsce na pralkę, co zamierzam obudować, ale niewiem co zrobić z koszem na pranie. Nie chciałabym żeby był na widoku i psuł całą aranżację. Czy może dorobić jeszcze jedną szafkę i tam go schować, chociaż bardziej podobają mi się podwieszane szafki w łazience. Druga opcja to w pomieszczeniu gospodarczym, ale niewiem czy to dobry pomysł bo: piec gazowy i tak będę musiała obudować, a pomieszczenie gospodarcze ma służyć przede wszystkim jako schowek, bo nie mamy piwnicy. Chyba że macie inny pomysł na przechowywanie brudnych ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.02.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nie przechowuję - piorę na bieżąco Pokaż, jaką masz dużą tę łazienkę - trudno wyrokować na podstawie lakonicznego opisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ja w małym mieszkaniu wrzucałam do pralki brudy i segregowałam przed praniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asicka 13.02.2015 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zamiast wanny chciałabym mieć prysznic bez brodzika, samo szkło. Na ścianie, gdzie byłby zlew planuję duże lustro, a pod zlewem szafka (najlepiej podwieszana i dość duża żeby pomieścić wszystkie kosmetyki). I teraz niewiem czy nielepiej żeby toaleta była na innej ścianie niż zlew? Rozmieszczenie zlewu, toalety i prysznica można dowolnie ulokować na tym etapie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 13.02.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Myślę, że jak wybierzesz ładny kosz, to nie zepsuje Ci aranżacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melinda78 20.02.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jeśli kosz to problem, to nie widzę przyczyny dla której rzeczywiście nie wrzucać od razu do pralki i nie prać na bieżąco. Moi znajomi tak robią, zdaje to egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.02.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jeśli zmieści się szafka to bez problemu można w niej zrobić uchylne drzwi, a w środku kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts