saram 16.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam Bardzo proszę o pomoc. Nie mam pomysłu jak urządzic kuchnie otwartą z salonem (alabastrowa 26) Czy ktos ma jakies pomysły Może ktos ma zdjecia swoich urządzonych salonow otwartych na kuchnie?? Bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.02.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 1) nie mam pojęcia, co to jest Alabastrowa 262) nie wiem, jakie masz potrzeby3) na forum są tysiące zdjęć kuchni otwartych na salon/pokój dzienny, nie wiem, czy znajdziesz salony otwarte na kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.02.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 joliska - chodzi o projekt "przy alabastrowej 26" i sadząc z proporcji kuchni i salonu jest to faktycznie salon otwarty na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.02.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Wiem, ale wkurza mnie, że w debiucie rzuca się hasłowo nazwę projektu i pytanie o zdjęcia To tak, jakbym weszła do sklepu spożywczego i zapytała, czy jest coś do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaJodłowska 28.05.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) Dzień dobry, Takie rozwiązanie jak w projekcie (kuchnia elektryczna w narożniku), kuchnia połączona jest z jadalnią jest moim zdaniem ok [moderowano] Edytowane 28 Maja 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts