suomi 18.02.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witajcie, Mam do was pytanie, czy widzieliście jakieś ciekawe inspiracje albo realizacje obudowy kominka z drewna ? Mi udalo sie odnalezc tylko to co w zalaczeniu. Mam nadzieje ze odda to co planujemy zrobic... Bryla jest prosta i od dolu do ok. 1m wys. chcemy obudowac drewnianymi deskami. Bede wdzeiczny za jakies podpowiedzi/fotki. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.02.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Fajny wkład gazowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 a zdjęcie z katalogu producenta płytek drewnopodobnych o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Tu masz drewniany klasyczny kominek (zdjęcie nr 9):http://ladnydom.pl/budowa/51,106565,14776880.html?i=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor19 19.02.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Poniżej dwa zdjęcia z moimi ulubionymi realizacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikkoman 23.02.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witajcie, Mam do was pytanie, czy widzieliście jakieś ciekawe inspiracje albo realizacje obudowy kominka z drewna ? Mi udalo sie odnalezc tylko to co w zalaczeniu. Mam nadzieje ze odda to co planujemy zrobic... Bryla jest prosta i od dolu do ok. 1m wys. chcemy obudowac drewnianymi deskami. Bede wdzeiczny za jakies podpowiedzi/fotki. pozdr. [ATTACH=CONFIG]305076[/ATTACH] Hmm… może to głupie pytanie, ale czy nie istnieje niebezpieczeństwo okopcenia tych desek, czy jakichś zmian w związku z wysoką temperaturą? Płytki drewnopodobne brzmią*fajnie, bo wizualnie to naprawdę dobrze wygląda, ale sama trwałość takiego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts