Elfir 22.02.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ok, znajdz więc odważnego projektanta wnętrz, może on cos wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.02.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie ma bezsensownych wnętrz, po prostu ludzie nie są wystarczająco odważni. Czasem mała zmiana poprawia cały charakter bez rozwalania 3/4 mieszkania. Jak pisałem jest to stara kamienica, więc okna zaczynają sie na 70 cm od podłogi do samego sufitu, poza tym gdzie dam kaloryfer skoro nadmuch idzie do góry. Nie pisałeś, że to kamienica, nie pisałeś wczesniej o wysokości okien, o butli z gazem... Ciekawe, czego jeszcze nie napisałeś. Nie ma bezsensownych wnętrz, są bezsensowne opisy i wymagania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz M 23.02.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wypraszam sobie, napisałem jaka jest wysokość pomieszczeń w pierwszym poście, i wątek miał dotyczyć sypialni a nie kuchni jak pisze w temacie, kto zboczył.. ja ? chyba nie, więc nie wytykaj błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.02.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 upsss niegrzeczne te Twoje stwierdzenia. Nie proś więc o rady, skoro sobie wypraszasz (wysokość okien a wysokość pomieszczeń, to dwie rózne sprawy - to a propos rozumienia tego, o czym piszesz ) Myślę, że to powinna być ostatnia propozycja dla Ciebie:cool: http://www.warszawacity.pl/ogloszenia-warszawa/lozko-wiszace-pod-sufitem-znikajace-lozko-ruchome-lozko-42332.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts