ekmir 21.02.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zastanawiam się nad umiejscowieniem grilla w altanie ogrodowej. Bardzo proszę o informacje co o tym sądzicie. Miałoby to być coś takiego jak na foto. Czy pod takie rozwiązanie potrzebny jest jakiś fundament ? Co to za kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Kamień to albo zółty wapień albo piaskowiec.Fundament - oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 21.02.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 altana dosyć spora musi być inaczej będzie za ciepło. Chyba, że zimą grillujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.02.2015 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Altana tak ok. 24 m2. Z wiadomych wzgledów nie może przekraczać 25 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania5383 22.02.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Fajny jest taki grill, nawet w tamtym roku znajomi mieli plan żeby sobie zbudować, ale ostatecznie zrezygnowali, bo koszty ich przerosły - uznali, że bardziej się im kalkuluje kupno gotowego grilla. A masz przygotowaną altanę żeby postawić tego grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 23.02.2015 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 No nie mam jeszcze altany. Mam zamiar zrobić to jednocześnie.Na razie się do tego przymierzam, Poszukuje informacji i opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 25.02.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Poszukuje informacji i opinii. Jak dla mnie koszty wykonania takiego grilla (o ile nie wykonuje się tego samemu) będą astronomiczne. Myślę, że "skórka nie warta wyprawki" - tutaj płaci się głównie za estetykę i "bajery", a nie za samą możliwość grillowania. W temacie "Kominki" jest trochę więcej na temat takich "kombajnów" (grill + wędzarnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts