maksimini 22.02.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Na parterze mam dodatkowy pokój, na którego urządzenie nie mam koncepcji. Pokój ma drzwi balkonowe prowadzące na taras. Chciałabym aby pokój pełnił trzy funkcje - chcę tam umieścić pianino, bibliotekę i jakieś łóżko aby móc przenocować gościa. Dobrze byłoby gdyby zmieścił się też jakiś fotel, chyba że umieszczę tam kanapę/sofę z funkcją spania - wtedy fotel jest niepotrzebny. Dodam tylko, że pokój będzie miał 3 m wysokości a nie tak jak na załączonym rzucie 2,6 m (jeśli to w ogóle ma jakieś znaczenie). Jak urządzić ten pokój, da się to wszystko zmieścić? Co najwyżej mogę zrezygnować z biblioteki, którą mogę umieścić w innym miejscu domu. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) http://images67.fotosik.pl/642/685d3c9b777a7bd9gen.jpg Przy drzwiach wysokie regały na książkiKanapa dwuosobowa rozkładana lub fotel-amerykanka. Potem znów regał. Jeśli w pokoju ma być też miejsce do pisania, to w tym miejscu zamiast regału sekretarzyk . Po przeciwnej stronie pianino, obok pianina na ścianie fototapeta np. z ulubioną partyturą.Nad rządkiem regałów reflektorki oświetlające ich zawartość. nad pianinem zwisająca lampa lub dwie. Przy kanapie kinkiet z regulowanym ramieniem do czytania. Edytowane 22 Lutego 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts