silver200 22.02.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam.czy jest tu ktos kto buduje ten dom? Wlasnie z zona zakupilismy projekt i chetnie bysmy obejrzeli taki dom juz zbudowany. Zapraszam tez do ew komentowania projektu, co warto zmienic, przerobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wklej link lub rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 21.04.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 silver200 fajnie, że zakupiłaś ten projekt:) ja często przeglądam forum murator i zastanawiałam się z mężem nad projektami m42 przemyślany i m70 zapach wiosny, a także projekt Bianka z dobrychdomów, ale ostatnio natknęłam się właśnie na projekt nela i oceania i są świetne, a dokładniej układ salonu bardzo mi się podoba, jest bardzo ustawny. Tylko zastanawia mnie dlaczego w podanym przez nich koszcie budowy do stanu wykończonego są takie rozbieżności. Mianowicie Nela wyceniona na 271 tys zł, a Oceania mniejszy o około 20 metrów (łącznie z garażem) wyceniona na 331tys. Jaki planujecie dach?? My niezależnie od projektu będziemy się skłaniać ku ciemnej blachodachówce bo chyba ostatecznie jest to tańsze rozwiązanie. Gdzie budujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 21.04.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez martamal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrzaw 29.04.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jakie stropy będziecie stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 14.08.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Kurcze nie dostaje powiadomień, ze ktoś odpowiedział z temacie i dlatego tak długo cisza.@martamal, nie mam pojęcia z czego wynikają różnice w kosztorysach.Dach w końcu dędziemy kryć ceramiką, bo cena jest niewiele wyższa od blachy, a jednak trwałość bez porównania.Stropy robimy monolityczne, zgodnie z projektem.przepraszam za długą ciszę, teraz będę baczniej obserwował wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 14.08.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A, to ten projekt. http://www.dobredomy.pl/projekt/nela/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 14.08.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Silver200 zaczęliście już budowę?? Jak tak to wrzucaj fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 15.08.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Tak, zaczelismy budowe pod koniec lipca, a w srode zalalismyc chudziaka.Pozniej postaram sie dodac zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 18.08.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Dokonywaliście jakiś zmian w projekcie?? I czy poddasze będziecie robić użytkowe/ewentualnie na przyszłość będzie wstawiać okna dachowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kcboc 18.08.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam ja buduje taki domek, jestem na etapie rozszolowania stropu za miesiąc wchodzą z więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 24.11.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam ja buduje taki domek, jestem na etapie rozszolowania stropu za miesiąc wchodzą z więźba Kcboc może wkleisz jakieś zdjęćka z budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 24.11.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Tak, zaczelismy budowe pod koniec lipca, a w srode zalalismyc chudziaka. Pozniej postaram sie dodac zdjecia Silver od Ciebie też czekam na zdjęcia z poistępów budowy bardzo jestem ciekawa jak ten domek wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Traktorzystka13 20.01.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witam, także z mężem kupiliśmy projekt Nela i zaczynamy na wiosnę, prośba wielka można zobaczyć kulka fotek z budowy i chętnie przyjmiemy jakieś cenne rady! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 20.01.2016 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witam ponownie, niestety z czasem słabo na pisanie na forum, a dodawanie zdjeć to juz w ogóle kosmos. Jesteśmy w trakcie wykańczania. generalnie budowa bez jakiś większych problemów (tylko ew z gotówką próbuję dołaczyć zdjęcia, ale niestety wyskakują jakieś błędy, to chyba nie na moja cierpliwość. postaram sie w wolnej chwili wrzucić link do dropboxa, wtedy zainteresowani będą mogli sobi popatrzeć. Traktorzystka13, gratuluje, to naprawdę świetny dom (z projektem gorzej, chociaż u nas część nieporozumień z winy wykonawcy - dorabiał sobie pracy). w razie pytań wal śmiało martamal, wieczorem wrzuce linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 20.01.2016 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 I obiecany link do folderu ze zdjeciamihttps://www.dropbox.com/sh/z4fa6ikdl7mh21p/AAA5h4Y0SRu14-dPTBtN6YN-a?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamal 22.01.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Silver piękny ten Wasz domek. Cieszę się, że wrzuciłeś link do zdjęć Czas ma wnętrza;) Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 22.01.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dziekuje bardzo. Mi tez sie on bardzo podoba i czuje sie w nim super. Wykonczeniowke wlasnie robimy i na razie nie ma co pokazywac, z rezzta jak patrze na zdjecia wnetrz jakie wrzucaja forumowicze, to u nas nie bedzie co pokazac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Traktorzystka13 27.01.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Śliczne dzięki za zdjęcia, fajnie było nam z mężem zobaczyć nasze marzenie w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Traktorzystka13 27.01.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 rzeczywiście to był świetny wybór, a i piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts