jacek.zoo 23.02.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 witam, mam problem z wyborem firmy grzejnikow, biore pod uwage trzy wymienione.w tytule, ktore sa najporzadniejsze pzyjmujac ze cena bardzo podobna?nie wiem czemu jakos mnie do vissmanna ciagnie, chociaz wiem ze ich nie robia tylko metkuja inna produkcje. niech sie wypowoe ktos.z.wiedza i doswiadczeniem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 23.02.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mam brugmana 4 sezon i nie narzekam. Grzeją, nie ciekną, nie rdzewieją z zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.02.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Kermi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 28.12.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Napisz nieco więcej o systemie grzewczyn, o budynku..... Jaki model cię interesuje? Może pomogę? chyba, że pytanie już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 28.12.2015 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Napisz nieco więcej o systemie grzewczyn, o budynku..... Jaki model cię interesuje? Może pomogę? chyba, że pytanie już nieaktualne nieaktualne bo już mam grzejniki, staneło na viessmanie chociaż troche jestem zawiedziony bo kuiłem część a jak kupowałem drugą cześć grzejników to w miedzyczasie zmieniliscie dostawce i troche sie różnią, ale idzie się przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 20.01.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 nieaktualne bo już mam grzejniki, staneło na viessmanie chociaż troche jestem zawiedziony bo kuiłem część a jak kupowałem drugą cześć grzejników to w miedzyczasie zmieniliscie dostawce i troche sie różnią, ale idzie się przyzwyczaic A co masz do tych grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts