KATANT 23.02.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Proszę o pomoc w zaprojektowaniu naszej sypialni. Będziemy mieszkać na piętrze domu - 3 pokoje, kuchnia, łazienka + pomieszczenie gospodarcze (ok 2,4x2m) gdzie chcemy pomieścić szafę na okrycia wierzchnie,sezonowe,buty i drobne sprzęty gospodarcze (deska, odkurzacz) Piszę to żebyście wiedzieli ile mniej więcej mamy miejsca na przechowywanie. Na razie będziemy mieszkać we dwoje. Nasza sypialnia ma wymiary 4X4,5 m Najbardziej by nam odpowiadała chyba opcja z szafą 4 m i łóżkiem zaraz na lewo od drzwi tylko że wtedy musielibyśmy zrezygnować z szerokiego łóżka 180 cm, albo obejść się bez stolików nocnych... Fajnie by było w przyszłości mieć w sypialni jakieś miejsce do pomalowania się, chociaż na razie nie jest to konieczne Doradźcie proszę jak to ugryźć, może macie jakieś inne pomysły jak urządzić tą sypialnię? A przy okazji... gdzie w sieciówkach znajdziemy fajne szafy, w cenach takich żeby się bardziej opłacało kupić gotową niż zamawiać u stolarza? (Nasz stolarz bierze ok 1000 zł/m z podstawowym wyposażeniem) Niestety Ikea PAX odpada bo wysokość pomieszczenia to tylko 2,33 Z góry dzięki za wszystkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 http://images66.fotosik.pl/643/762402218c6ece25gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KATANT 24.02.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mniej więcej taki układ jest teraz i przy szafie 3m średnio jest coś wstawiać za drzwiami. A co powiecie o takim układzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KATANT 24.02.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mam nadzieję, że coś widać. Toaletka koło okana, dalej komoda, tylko się zastanawiam czy jest funkcjonalnie wchodzić tak zaraz obok łóżka? Mam problem z zamieszczaniem załącznika. Za każdym razem pokazuje mi, że to za duży plik. Co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts